Gå til indhold

Indsatser og forebyggelse

Region Sjælland arbejder for bedre sundhed på mange områder. På siderne her kan du læse mere om vores forskellige indsatser.

Se kontaktoplysninger

Nikotin

Region Sjælland er aktiv partner i Røgfri Fremtid og understøtter kommunernes og ungdomsuddannelsernes arbejde med implementering af røgfri skoletid.

Håndvask: Sådan får du rene hænder

God håndhygiejne og rene hænder er vigtige led i forebyggelsen mod influenza- og coronavirus. Men hvordan vasker du hænderne korrekt?

Åreforkalkning: Disse tegn skal du være opmærksom på

Vi vil alle have den bedste kvalitet i sundhedsvæsnet. Det gælder både patienter, pårørende og personale. Læs om vores indsatser for kvalitet i Region Sjælland.

Pakkeforløb

Et pakkeforløb er en måde at tilrette undersøgelser og behandling på for at tilbyde dig hurtig afklaring af din sygdom og behandlingsmuligheder.

Screening for tarmkræft

Alle danskere i alderen 50 til 74 år modtager tilbud om at blive screenet for tyk- og endetarmskræft. Læs mere om indsatsen mod tarmkræft.

Screening for livmoderhalskræft

Find information om screening for livmoderhalskræft. Få svar på hvorfor det er vigtigt, hvordan undersøgelsen foregår og læs mere om screeningstilbuddet.