Skip to content
RODE IMAGES / Joachim Rode

Grunduddannelser

Region Sjælland tilbyder innovative læringsmiljøer og læringsmuligheder til elever og studerende. Læs mere om grunduddannelser hos Region Sjælland her.

Region Sjællands hospitaler og institutioner huser årligt tusindvis af elever og studerende i praktikophold, som led i deres uddannelse. På nuværende tidspunkt tilbyder vi praktikforløb på cirka 30 grunduddannelser. Her bestræber vi os på at skabe de bedste betingelser for både læringsmuligheder og innovative læringsmiljøer til elever og studerende.

I Region Sjælland prioriteres uddannelsesopgaven højt, særligt fordi de nuværende elever og studerende er vores kommende medarbejdere for fremtiden. Det skal de klædes på til gennem deres uddannelse og praktikforløb hos os.

Samarbejdet med uddannelsesinstitutioner og kommuner i Region Sjælland sikrer en høj kvalitet i uddannelserne. Vi har blandt andet fokus på, at der er sammenhæng mellem det, de studerende og eleverne lærer på skolen og den virkelighed, de møder her hos os. Uddannelse skal tage udgangspunkt i patienterne og det sammenhængende patientforløb – på samme måde som det sker i den daglige opgaveløsning på regionens hospitaler.

Social og pædagogik uddannelser

I Region Sjælland kan du komme i praktik indenfor en række uddannelser. Læs mere om de forskellige uddannelser her

Administrativeuddannelser

I Region Sjælland kan du komme i praktik indenfor en række uddannelser. Læs mere om de forskellige uddannelser her

Læringsredskaber til vejledning

Her finder du forskellige videoer og læringsmaterialer, som du kan bruge i din vejledning af elever og studerende. Materialet er udviklet som led i en ekstraordinær indsats på erhvervsuddannelsesområdet i 2020, men det meste matierale kan ligeledes benyttes indenfor professionsbachelor- eller erhvervsakademieuddannelser.

Alle materialer er udarbejdet i samarbejde med repræsentanter fra Koncern HR, Sygehusene og Psykiatrien.​

Regionalt Kommunalt Strategisk Samarbejdsforum

Regionalt Kommunalt Strategisk Samarbejdsforum arbejder for at styrke regionens samarbejde med kommuner og uddannelsesinstitutioner på grunduddannelsesområdet.