SkipToMain.AriaLabel

Grunduddannelser

Der er mange muligheder for at få en uddannelse i Region Sjælland. Vi uddanner indenfor cirka 30 forskellige uddannelser. Her kan du læse om mulighederne, både hvis du er interesseret i en uddannelse her hos os, eller du skal i praktik i regionen.

I Region Sjælland er der mange muligheder for at tage en uddannelse, lige meget om du er interesseret i det sundhedsfaglige, sociale, pædagogiske eller administrative område. Du kan klikke ind på den enkelte uddannelse og læse mere. Hvis du skal i praktik så klik på din uddannelse, og læs mere om din tid i Region Sjælland.

Pædagogiske og administrativeuddannelser

Vil du arbejde I administrationen eller på socialområdet, så har vi mange muligheder for det. Du kan læse mere ved at klikke på de enkelte uddannelser.

Læringsredskaber til vejledning

Her kan du som vejleder finde forskellige materialer og videoer, som kan understøtte din vejledning. Materialet er målrettet erhvervsuddannelserne, men de kan også bruges til professionsbachelor- og erhvervsakademiuddannelsen.

Alle materialer er udarbejdet i samarbejde med repræsentanter fra Koncern HR; Sygehusene og Psykiatrien.

Regionalt Kommunalt Strategisk Samarbejdsforum

Regionalt Kommunalt Strategisk Samarbejdsforum (RKSS) arbejder for at styrke samarbejdet mellem kommuner, Region og uddannelsesinstitutioner på grunduddannelsesområdet. Her findes referater af forummets møder.

Praktikstedsvideoer og beskrivelser

Her kan du se film og praktikstedsbeskrivelser om vores praktikpladser på de enkelte sygehuse og i psykiatrien i Region Sjælland her.