Søg
 

Resultat : klar tale

31-40 af ca. 810 resultater
Søg

SUH-Job Køge
Er du sygeplejerske, jordemoder eller sonograf?Og er du nysgerrig på nye karriereveje og muligheder for udvikling, så kom til KarriereForum på Sjællands Universitetshospital (SUH).

Unge i regionen vil uddanne sig
Antallet af ansøgninger til de gymnasiale uddannelser i regionen er nu optalt. For tredje år i træk lykkes det at fastholde et højt antal ansøgninger.

Regeringen bakker op om OPP-Projekt i Slagelse
Regeringen har netop tildelt Region Sjælland knap 100 millioner kroner fra en pulje, der skal fremme OPP-byggerier. Dermed støtter regeringen fortsat op om et af Danmarks største OPP-byggerier, Slagelse Sygehus fase II.

Reportage: Rejsegilde på det nye sygehusbyggeri i Slagelse
Tirsdag den 7. marts 2017 var der rejsegilde på et nyt byggeri i forbindelse med Slagelse Sygehus. Der opføres blandt andet ny fødeafdeling og børneafdeling. I alt knap 19.000 m2 med cirka 180 enestuer. Se reportage fra rejsegildet.

Den bedste oplevelse i mit liv
Psykiatrien Region Sjælland har som de første i landet afholdt Recovery Højskole for brugere af Psykiatrien. På konferencen Recovery#Psykiatri#Højskole blev erfaringerne fra de tre ophold drøftet og sat i perspektiv.

H.K.H. Kronprinsessen indvier komplet akutsygehus i Slagelse
I dag klokken 10 indvies det færdig akutsygehus i Slagelse af H.K.H. Kronprinsessen. Næsten 20.000 nye kvadratmeter med medicinske enestuer, børneafdeling og ny fødegang står klar til at fuldende det store byggeri.

Kræftdagen i Roskilde - en ny tradition
Roskilde Sygehus var i går vært for konferencen: Nye perspektiver på livet for mennesker med kræft. Omkring 80 deltagere fik ny viden om behandlingsmuligheder. Arrangementet skal være en årlig tradition.

Styrkelse af patientens rolle i egen behandling – hvordan?
Se planen for høring af strategien for patientens mulighed for at deltage aktivt i sin egen behandling og deltag i høringen.

Region Sjælland drosler ned for planlagte behandlinger
Regionen følger den nye udmelding fra Sundhedsstyrelsen. Alle patienter, der får udskudt behandlingen, kontaktes.

Udvidede muligheder for Covid-19 test før påske
Region Sjælland arbejder i samarbejde med PLO Sjælland på højtryk for at blive klar til at visitere og tage imod borgere/patienter med milde symptomer.

Opdaterer data...

Søg:


Kontakt Region Sjælland, hvis du mener, der er tale om en fejl.

Søg
Kontakt webmaster

Hvis du mener, der er en fejl på regionsjaelland.dk, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt Region Sjælland

Hvis du har et spørgsmål om et emne, du ikke kan finde, er du velkommen til at kontakte os.

 

 Kontakt

 
Region Sjælland
Alléen 15
4180 Sorø
Tlf. 70 15 50 00
Åbningstid:
mandag – torsdag 8.00-16.00
fredag 8.00-15.00.