Gå til indhold

Almen Medicin

Se kontaktoplysninger
Find information for tutorlæger og uddannelsessøgende læger i specialet almen medicin i Region Sjælland. Læs bl.a. om uddannelsesprogrammer, lægevagtsordning og studiejob.
Læge lytter på barn

Almen medicin er det største af de 39 lægelige specialer, og har en central plads i det danske sundhedsvæsen. Som almen mediciner arbejder du tæt på patienterne og er en vigtig del af deres liv.

Når du vælger at blive alment praktiserende læge, er du udover læge også chef i egen praksis og kan have rollen som arbejdsgiver. Det er en interessant sammensætning, som giver mulighed for stor indflydelse på egne arbejdsforhold og egen arbejdsplads.

Mere information

Uddannelsesprogrammer

Se uddannelsesprogrammerne for de enkelte afdelinger der indgår i sygehusdelen af uddannelsen i almen medicin, samt hvor du kan finde uddannelsesprogrammer for praksis. 

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte en af regionens Praksis Uddannelseskoordinatorer (PUK), De Yngre Almen Medicinske Uddannelseskoordinatorer (DYNAMU) eller Sekretariatet for Lægeuddannelse, hvis du har spørgsmål.

Find kontaktinformationer

Kontakt

Adresse

Region Sjælland

Koncern HR

Lægeuddannelsen

Alléen 15

4180 Sorø

Ring til os

Skriv til os

Øvrig information