Gå til indhold

Skelbakken

Se kontaktoplysninger
Skelbakken er et bo- og aflastningstilbud i Karlslunde til børn og unge med varigt og betydelig nedsat fysisk og/eller psykisk funktionsnedsættelse.

Skelbakkens målgruppe er børn og unge 0-18 år med varigt og betydelig nedsat fysisk og/eller psykisk funktionsnedsættelse, herunder multiple handicap. Målgruppen er karakteriseret ved børn og unge med et omfattende behov for pleje og bistand. Der er mulighed for forlængelse til det 23. år.

Alle børn og unge i den skolepligtige alder har et skoletilbud uden for Skelbakken. Børn under den skolepligtige alder benytter normalt en specialbørnehave.​ Ved aflastningsophold benyttes de dagforanstaltninger, som barnet/den unge i forvejen er tilknyttet.

Skelbakken er indrettet så det mest muligt ligner et almindeligt bolig- og familiemiljø, og der lægges vægt på, at børnene og de unge lever og udvikles i en hjemlig atmosfære.

Skelbakken fremstår i nutidige rammer med loftlifte på værelser og badeværelser, samt andre nødvendige hjælpemidler. I 2019 kunne Skelbakken ligeledes indvie deres nye Sanserum, der skal skabe forskellige sansemæssige oplevelser for børnene, velvære, venskaber på tværs og ikke mindst stor glæde og trivsel.

​Tilbuddet er opdelt i et Børnehus (0-10 år), et Mellemhus (10-16 år), et Ungehus med hver 6 pladser (16-18 år, med mulighed for forlængelse op til 23 år) og et Aflastningshus med 7 pladser (0-18 år)..​

Lovgrundlag

  • Døgn- og aflastningstilbud efter servicelovens § 66, stk. 1, nr. 6. og § 107.
  • Aflastningstilbud efter servicelovens § 44 jf. § 84

Skelbakken ledes af Jette Kofoed.

Sanserum på Skelbakken
Sanserum på Skelbakken

Kontakt

Adresse

Skelbakken

Skelbakken 9

2690 Karlslunde

Skriv til os

Øvrig information

Hvis din besked indeholder personfølsomme oplysninger, anbefaler vi, at du sender din besked via Digital Post. På den måde sikrer du dig, at uvedkommende ikke får kendskab til indholdet i din besked. Du finder Region Sjælland, Socialområdet i din digitale post på borger.dk.

Læs mere om digital post her