Gå til indhold

I praktik som pædagogstuderende

Se kontaktoplysninger
Region Sjællands sociale tilbud arbejder målrettet med at uddanne flere studerende. Vi samarbejder især med Professionshøjskolen Absalons Social/Special-linje om at skabe sammenhæng mellem uddannelse og praksis.

På Region Sjællands sociale tilbud får du som studerende indblik i helt unikt pædagogisk arbejde med særlige borger-målgrupper, spændende faglige tilgange og metoder og ikke mindst meget dygtige og engagerede medarbejdere der sørger for et spændende og lærerigt praktikophold for dig som studerende.

I praktik som pædagogstuderende på en af Region Sjællands sociale tilbud

Region Sjællands specialiserede socialområde er et helt særligt arbejds- og uddannelsesfelt. Som navnet siger, så er vores tilbud specialiserede, og enkelte tilbud også højt specialiseret. Som studerende får du derfor indblik i systematisk arbejde på et højt fagligt niveau. 

På Socialområdet samarbejder vi om at skabe de bedst mulige praktikophold for vores studerende, og har et tæt samarbejde med Absalons social/special-linje for at give jer studerende den bedst mulige oplevelse og sammenhæng mellem teori og praksis. De enkelte tilbud laver hver især en plan for, hvordan de på en tryg og lærerig måde kan strikke jeres praktikforløb sammen. 

Regionens tilbud er dog meget forskellige og ligger fordelt over hele Region Sjælland, derfor anbefaler vi, at du læser mere om de tilbud, du er interesseret i. Du kan læse mere om de forskellige sociale tilbud under siden "Sociale tilbud", herunder også links til tilbuddenes egne hjemmesider. 

Socialområdet modtager studerende i alle praktikperioder. Ikke alle tilbud er dog i stand til at tage imod studerende i 1. praktik på grund af målgruppen. Du kan se, hvilke tilbud du kan komme i praktik hos på praktikportalen, hvor du også kan finde tilbuddenes  praktikstedsbeskrivelser:  Professionshøjskolernes Praktikportal (ucpraktikportal.dk) 

Spørgsmål vedr. det konkrete praktikforløb på et bestemt tilbud bedes du at stile direkte til tilbuddet, mens du ved overordnede spørgsmål er meget velkommen til at kontakte Socialområdets hovedpostkasse (se kontaktboks i bunden af siden). 

 

Kontakt

Adresse

Region Sjælland

Socialområdet

Alléen 15

4180 Sorø

Ring til os

Tlf. 70 15 50 00

Tlf. 70 15 50 00

Skriv til os

Øvrig information

Hvis din besked indeholder personfølsomme oplysninger, anbefaler vi, at du sender din besked via Digital Post. På den måde sikrer du dig, at uvedkommende ikke får kendskab til indholdet i din besked. Du finder Region Sjælland, Socialområdet i din digitale post på borger.dk.

Læs mere om digital post her