Gå til indhold

Region Sjællands sundhedsberedskabsplan

Se kontaktoplysninger
Hvis der sker større ulykker eller hændelser, har Region Sjælland en sundhedsberedskabsplan. Læs planen og om hvorfor vi har den.

Sundhedsberedskabsplan skal sikre, at der ved større ulykker og hændelser er en sammenhængende indsats fra alle aktører i sundhedsberedskabet. Under den samlede sundhedsberedskabsplan er der lokale, mere operationelle planer samt korte og handlingsorienterede instrukser og actioncards. Alle delene beskriver, hvad sundhedsberedskabet skal gøre i konkrete situationer.

Udgangspunkt i regionens daglige drift

Beredskabsdokumenterne følger en kendt struktur i organisationen, og fungerer som støtte for medarbejderne i en akut situation. Region Sjællands sundhedsberedskabsplan tager udgangspunkt i regionens daglige drift, og følger de gældende beredskabsprincipper.

Eksempelvis betyder det: Den, der løser en opgave til dagligt, er også den, der løser samme slags opgave ved uventede begivenheder som større ulykker eller katastrofer.

Download plan, bilag og delplaner

Sundhedsberedskabsplanen indeholder også 2 bilag i form af en risikovurdering og Region Sjællands beredskabspolitik og -strategi. Find både plan, bilag og delplaner nedenfor.

Kontakt

Adresse

Præhospitalt Center

Ringstedgade 61, 13. etage

4700 Næstved

Se kort

Find vej på Næstved Sygehus

Ring til os

Mandag-torsdag: Kl. 8.00-15.30
Fredag: Kl. 8.00-15.00