Gå til indhold

S1: Episode 4: AI i Region Sjælland – Hvor skal du begynde og hvordan leder du processen?

Se kontaktoplysninger
Her har du mulighed for at lytte til fjerde episode i podcast-serien ”Ledelse i Region Sjælland”

AI har potentiale til at revolutionere både sundhedsvæsen, psykiatri og socialområde. F.eks. kan AI bidrage til at løse rutineopgaver og frigive tid hos medarbejderne, så de kan fokusere på deres tid, der hvor der er størst behov – til glæde og gavn for både medarbejdere og borgere. Samtidig er AI et område der stiller nye krav til ledere og som kan virke komplekst. I mange tilfælde kan det være svært at se, hvor AI kan skabe den størst mulige værdi og hvordan man kommer godt i gang med det. Så hvordan kan man som leder forløse potentialet i AI på en værdiskabende måde, hvor man både udvælger de rette projekter og implementerer dem effektivt? Det skal vi tale om i denne episode.

Vi vil i episoden have fokus på forskellige metoder som ledere kan benytte til at fremme, at medarbejder og borgere bliver aktive deltagere i udviklingen af AI-løsninger. Det begynder med modet til at omfavne sårbarhed i at anerkende, at man ikke skal kunne det hele selv, at man måske ikke har de nødvendige kompetencer eller viden til at drive det selv som leder, og til at bede om hjælp fra både eksperter, medarbejdere og borgere. Målet er at rykke ved opfattelsen af kompleksiteten i AI, og give modet til at se på måder, hvorpå man som leder kan bruge AI som en hjælp i et travlt sundhedsvæsen.

Billedet viser
Fra venstre ses Tina Dyhr Dupont, Lotte Lykkegaard Laursen og Anders Baandrup

Medvirkende: Product Director AI & Robotics, Transformation Lab - NTT DATA Nordics, Tina Dyhr Dupont og Forskningsingeniør, Region Sjælland, Anders Baandrup

Vært: Facilitator og underviser på ledernetværk og ledelsesudviklingsforløb i Region Sjælland, Lotte Lykkegaard Laursen

Produktion: Ugli Fruit Productions

Tilrettelæggelse: Koncern HR Udvikling, Region Sjælland

Kontakt

Adresse

Region Sjælland

Koncern HR

Alléen 15

4180 Sorø

Ring til os

Telefontid:
Mandag til torsdag 8.00 til 15.30
Fredag 8.00 til 15.00