Gå til indhold

S1: Episode 1: Ledelse i et Borgernært perspektiv i Region Sjælland

Se kontaktoplysninger
Her har du mulighed for at lytte til første episode i podcast-serien ”Ledelse i Region Sjælland”

Region Sjælland står overfor flere store udfordringer - både demografiske, økonomiske og rekrutteringsmæssige. Med de udfordringer bliver man som leder nødt til at tænke nyt. Man skal sikre, at enheden leverer den rette velfærd. Men hvordan gør man det, i en tid hvor den samfundsmæssige kompleksitet er høj, kravene stiger, og borgerne forventer et behandlingsforløb med tættere dialog og øje for individuelle behov? Det skal vi tale mere om i denne episode.

Som leder skal man have modet til at afsøge nye muligheder og nytænke den måde, man løser opgaverne på. Flere borgere skal behandles tættere på, eller i eget hjem, borgerne skal opleve en bedre sammenhænge på tværs af sundhedsvæsenet, og der skal ske en målrettet forebyggelse af sygdom.

For at komme tættere på borgerne, kræver det øget inddragelse af patienter, pårørende, medarbejdere og civilsamfund. Det er samarbejde og dialog, som viser vejen for de løsninger, der ikke kun sikrer gode patientbehandlinger, de gode og rettidige diagnoser, men også udvikling af Region Sjælland – for borgerne.

På billedet vises de tre deltagere
Fra venstre ses Trine Holgersen, Lotte Lykkegaard Laursen og Kristian Dahl

Medvirkende: Forretningsdirektør og stifter af LEAD, Kristian Dahl og Direktør for Det Nære Sundhedsvæsen, Trine Holgersen

Vært: Facilitator og underviser på ledernetværk og ledelsesudviklingsforløb i Region Sjælland, Lotte Lykkegaard Laursen

Produktion: Ugli Fruit Productions

Tilrettelæggelse: Koncern HR Udvikling, Region Sjælland

Kontakt

Adresse

Region Sjælland

Koncern HR

Alléen 15

4180 Sorø

Ring til os

Telefontid:
Mandag til torsdag 8.00 til 15.30
Fredag 8.00 til 15.00