Gå til indhold

Greater Copenhagen Trafikcharter

Se kontaktoplysninger
GREATER COPENHAGEN er et samarbejde mellem Region Sjælland, Region Hovedstaden, Region Skåne, Region Halland og de 85 kommuner i regionerne, der under det fælles brand arbejder for at skabe bæredygtig vækst og beskæftigelsen i metropolen.

God infrastruktur er en forudsætning for udvikling og vækst

Region Sjælland er aktør i Greater Copenhagen. En samarbejdsorganisation for vækst og udvikling i Nordens største metropolregion med 4,4 mio. indbyggere bosat i Sydsverige og Østdanmark.

Via pilotprojekter og alliancer bygger Greater Copenhagen fundamentet for fremtidens vækst og velfærd. Det er Greater Copenhagens ambition, at vores region skal være et globalt center for bæredygtig vækst og grøn innovation.

Denne ambition vil vi indfri gennem samarbejde, som er nøglen til udvikling og innovation for Greater Copenhagens 85 kommuner og 4 regioner. Vi samarbejder med hinanden og skaber alliancer med vidensinstitutioner, virksomheder og myndigheder, regionalt og internationalt.

Læs mere om Greater Copenhagen samarbejdet

Derfor har Region Sjælland sammen med aktørerne i Greater Copenhagen vedtaget et fælles trafikcharter med forslag til en række indsatser, der stiller krav om lokale, regionale og nationale prioriteringer og investeringer i både Danmark og Sverige.

Læs om de forskellige indsatsområder herunder:

 

Kontakt

Adresse

Region Sjælland

Regional Udvikling

Alléen 15

4180 Sorø

Åbningstider

Mandag – torsdag 8.00 - 15.30
Fredag 8.00 - 15.00.
Vi har åbent alle hverdage, undtagen hverdage mellem jul og nytår. Vi holder lukket alle helligdage og weekender.

Ring til os

Mandag - fredag: 9.00 - 15.00