Gå til indhold

Kontorbygning

Kontor - og administrationsbygningen, der har et areal på 4.029 kvadratmeter blev afsluttet og ibrugtaget i 2018, som den første af bygge-etaperne. Bygningen rummer kontorer og mødefaciliteter.
Kontorbygning gårdhave Sjællands Universitetshospital
Gårdhave ved kontor og administrationsbygning.

Fakta om kontorer og mødelokaler

Bygningen rummer kontorer og mødefaciliteter. Hospitalets ledelse er flyttet ind i bygningen, også Projektorganisationen bag byggeriet benytter sig midlertidigt af lokalerne indtil byggeriet af det nye universitetshospital er afsluttet. I en del af bygningen er der etableret et midlertidigt modtagelses- og klargøringscenter, hvor udstyr til de kommende byggeetaper bliver forberedt til installation i de fremtidige bygninger.

I fremtiden er bygningen disponeret til at afdelingernes overordnede ledelser kan have kontorer i bygningen, med mulighed for synergi og udvikling mellem specialerne.

Byggeriet i to etager er forbundet til det eksisterende hospital med to forbindelsesgange, og bliver på sigt bygget sammen med bygningen til Steno Diabetes Center Sjælland og Lægeuddannelse.

Som det første afsluttede byggeri af det nye universitetshospital danner indretningen af kontorfaciliteter standard for de øvrige etaper med hensyn til møderummenes og kontorlokalernes indretning.

Projektgruppen bag byggeriet består af EK Entreprise, som totalentreprenør med IC Arkitekter og Øllgaard Ingeniører som underrådgivere.
Under Corona-pandemien blev en del af bygningen midlertidigt omdannet til intensiv-pladser.

Kort om bygningen

  • Der er opsat 420 kvadratmeter solceller på taget
  • Bygningen er bæredygtighedscertificeret til DGNB Guld

 

Solceller på taget Sjællands Universitetshospital
På taget af bygningen er opsat 420 kvadratmenter solceller.
Kontorbygning første sal Sjællands Universitetshospital
Bygningen er i to etager - her ses første sal, hvor hospitalets ledelse er flyttet ind.

Kontakt

Adresse

Sjællands Universitetshospital Køge

Projekt Universitetshospital Køge

Lykkebækvej 1, Stuen

4600 Køge

Ring til os

Tlf. 28 73 73 78

Tlf. 28 73 73 78