Gå til indhold

Nyt grupperum til børn med diabetes blev indviet med gulerødder og saftevand

Børn og unge med diabetes bliver nu tilbudt gruppekonsultationer i helt nye rammer på Slagelse Sygehus. I samarbejde med Steno Diabetes Center Sjælland har sygehuset opdateret lokalerne med rolige farver, nye møbler og fine billeder.
Sygeplejerske Jill, diætist Amalie og overlæge Birgitte.
Sygeplejerske Jill, diætist Amalie og overlæge Birgitte er alle tre er en del af diabetesteamet og deltog i indvielsen.

Der var pyntet festligt op med balloner og flag, da børn med diabetes i sidste uge indviede det nye grupperum "Oasen" på Slagelse Sygehus.
 
Børne- og Ungeambulatoriet har siden juni tilbudt familier med børn, der har diabetes, at deltage i gruppekonsultationer på Slagelse Sygehus.
 
Og nu kan børnene mødes med hinanden og personalet i helt nye, indbydende omgivelser.
 
Imens børnene hygger sig med spil og deler både succesoplevelser og svære udfordringer om det at være barn med diabetes, samles forældrene for at sparre med hinanden og en læge fra afdelingen.
 
De nye rammer er blevet til i samarbejde med Steno Diabetes Center Sjælland, der også har doneret nogle af midlerne til, at både venterum og grupperum er blevet opdateret med rolige farver, nye møbler og fine billeder. 
 
Og oversygeplejerske Bettina ser frem til at tage de nye rammer i brug:
 
- Vi er rigtig glade for, at vi i samarbejde med Steno har fået mulighed for at etablere et grupperum til vores børn og unge med diabetes. Vi glæder os meget til at tage det i brug til gruppekonsultationer. Vi er meget glade og tilfredse over det færdige resultat, som signalerer det vi har ønsket; nemlig at børn og unge skal kunne komme på sygehuset i behagelige og dejlige rammer.
 

Grupperummet med sunde snacks på bordet og pyntet med balloner
Det nye grupperum har fået navnet "Oasen".
Sofaområdet i grupperummet pyntet med flag
Der var også pyntet op med flag i venterummet.
Billeder på væggen i grupperummet
Ny udsmykning på væggene i grupperummet.