Gå til indhold

Sygeplejerske: Glad for udfordringer

Sygeplejerske Mia H. Rasmussen holder af udfordringer, og dem får hun lov at prøve kræfter med på AVA/B92-afsnittet på Sjællands Universitetshospital, Roskilde.

Her er forståelse og rummelighed

- Det fedeste ved at være netop her, er variationen. Vi har de akutte patienter, hvor tingene skal gå stærkt, og vi ved aldrig helt, hvad der venter os i løbet af dagen, når vi møder ind om morgenen. Og så er det en arbejdsplads med forståelse og rummelighed over for os nyuddannede, og vi får masser af plads og muligheder for at lære og blive dygtigere. Lige fra det hurtige og akutte til det mere specialiserede og sjældne på infektionsområdet.

Sygeplejerske Mia H. Rasmussen holder af udfordringer, og dem får hun lov at prøve kræfter med på AVA/B92-afsnittet på Sjællands Universitetshospital, Roskilde, hvor hun har arbejdet siden hun erhvervede sygeplejenålen.

Godt tværfagligt miljø og samarbejde

- Her er et supergodt tværfagligt miljø og samarbejde på tværs af faggrænserne, og ledelsen interesserer sig for os. De spørger ind til, hvordan vi har det, og hvordan vi trives, og jeg har fået en fantastisk god modtagelse hos mine mere rutinerede kolleger også.

- Måske er det bare en lille ting, men det betyder altså noget for hverdagen, at vi for eksempel spiser morgenmad sammen hver dag. Det giver en god start på dagen, også selv om man måske er mødt ind lidt tidligere.

En blandet landhandel

Det tæller også for Mia, at hun får lov at prøve så meget forskelligt på afsnittet: - Man kan godt kalde det for en blandet landhandel, og hvis man selv vil, kan man blive dygtig til lidt af det hele. Jeg føler selv, at jeg har rykket mig gevaldigt på det faglige område, siden jeg begyndte her, men jeg ved da også godt, at jeg stadig har masser at lære.

På den helt lange bane drømmer Mia om engang at kunne arbejde for organisationen Læger uden Grænser.

- Jeg var i praktik i Vietnam under min uddannelse, og det gav mig lyst til mere af den slags. Den ballast, jeg får her i Roskilde, er et lille skridt på den vej.

Fakta om Mia H. Rasmussen

  • Uddannet sygeplejerske
  • Afdeling AVA/B92 på Sjællands Universitetshospital, Roskilde
  • Bor i lejlighed i Kr. Såby
  • Er forlovet
  • Har to katte

Job i Region Sjælland?

Se ledige stillinger her