Nyheder om forskning

Siden her opdateres løbende med nyheder om forskning på Sjællands universitetshospital.

VIDEO Deltagere i forskningsprojekt træner for at bevare synet

Se de tre afsnit af minidokumentaren om det internationale forskningsprojekt "Kan du se fremtiden?"

Er søvnapnø den ukendte folkesygdom?

Paneldebatten med overskriften ”Er søvnapnø den ukendte folkesygdom? ” løb af stablen på Folkemødet på Bornholm i sidste uge.

Sjællands Universitetshospital på Folkemødet

Se filmen fra da Sjællands Universitetshospital var på Folkemøde ​

Afslutningskonference for projekt Changing Cancer Care

Den 12. maj afholdes den afsluttende, internationale konference i Lübeck for det dansk-tyske forskningsprojekt om nye metoder i kræftbehandling.

Regionens forskere trådte ind i EU's maskinrum og fik indblik i finansiering af forskningsprojekter

I denne uge var en række forskere og forskningsinteresserede af sted på studietur i Bruxelles.

Ny menièreforskning

Ph.d-projekt i Region Sjælland undersøger behandling med trommehindedræn og søger deltagere. Læs artiklen fra HØRELSEN nr. 02 herunder.

Nye perspektiver i onkologisk pleje

​Kursus for sygeplejersker indenfor Interreg-projekt Changing Cancer Care

Mennesket i centrum

Dirk Rades – professoren med de mange projekter

Innovativt kursus for sygeplejerskerne

Nye perspektiver i onkologisk pleje er en af resultaterne af dansk-tysk samarbejde i projektet Changing Cancer Care

Fire måneders deltagelse i forskningsprojekt er slut

Nogen hader salat. Nogen har tabt sig. Nogen er begyndt at motionere.Uanset hvad, er det nogle mega seje lokalpolitikere fra regionsrådet i Region Sjælland på billedet her!

22.03.21
17.03.22