Søg
 

Samarbejdspartnere

Samarbejde på tværs af SUH, Region Sjælland, nationalt og internationalt, er en drivkraft og ambition, der præger arbejdet i Forskningsstøtteenheden

​Lokale-, nationale- og internationale samarbejdspartnere

Forskningsstøtteenheden understøtter f.eks. netværksdannelse gennem MVU-netværket NUUF lokalt på SUH, og udfører vejledning, kurser og mentoropgaver i forhold til kollegaer på andre sygehuse i Region Sjælland (se Konsulentfunktion). Desuden arbejder vi tæt sammen med patientrepræsentanter fra SUHs patientforum.


Forskningsstøtteenheden samarbejder både med danske, nordiske og internationale forskere. Desuden er gæsteprofessorer Tracey Bucknall tilknyttet forskningsprogrammet CAPAN.  


 

Netværk for klinisk sygepleje- og sundhedstjenesteforskning i Region Sjælland

Netværk for klinisk sygepleje- og sundhedsforskning i Region Sjælland er et netværk mellem Forskningsstøtteenheden på Sjællands Universitetshospital, ved klinisk professor Bibi Hølge-Hazelton og Forskning og Udvikling, Center for sygepleje, Professionshøjskolen Absalon v. docent Jesper Frederiksen og docent Heidi M. Andersen.
 
Formålet med netværket er at etablere rammerne for et fælles regionalt forskningsmiljø på tværs af uddannelsesinstitution og klinik, hvor forskernes faglige kompetencer kan virke dynamisk.
 
Netværket omfatter forskere indenfor forskningsområderne klinisk sygepleje og sundhedstjenesteforskning, som virker under Region Sjællands og Professionshøjskolen Absalon. Det kan efter aftale udvides med forskere fra andre institutioner hjemmehørende i Region Sjællands geografiske område.
Aktiviteter i netværket
  • Forskningsworkshop, der afholdesd. 12. september 2020, med projektidé-generering og udvikling af fælles forskningsinteresser, med henblik på at producere forskning af høj kvalitet til gavn for patienter, profession og uddannelse.
  • Fremsendelse af fælles abstract til Nordic Conference in Nursing Research 2020.
 Kirsten mv.jpg

Internationalt samarbejde. Besøg af professor i sygepleje, Rebecca Jester, samt gæsteprofessor Tracey Bucknall.

Patientrepræsentant-samarbejde_komprimeret.jpg 

 Patientrepræsentant-samarbejde.

DSR og Bibi_beskåret2.jpg 

 Samarbejde med Region Sjælland og Dansk Sygeplejeråd. Dansk nordisk samarbejde_komprimeret.jpg Dansk-Norsk forskningssamarbejde. 

Nordisk samarbejde_komprimeret.jpg Nordisk samarbejde om praksisudvikling (Nordic Practice Development).  Sally Thorne_komprimeret.jpgMøde i nationalt netværk for forskere, der arbejder med interpretive description med besøg af professor Sally Thorne.​

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
02.05.19
Opdateret
25.10.21
Link til denne side:
 

 Kontakt

 
Forskningsstøtteenheden
Munkesøvej 14
4000 Roskilde
Tlf. 47 32 19 02

Min Sundhedsplatform

MinSundhedsplatform.dk

Se din journal og dine prøvesvar på www.MinSundhedsplatform.dk