Søg
 

Ansatte

På denne side kan du finde information om de ansatte i Forskningsstøtteenheden, samt vores tilknyttede gæsteprofessor

Ansatte tilknyttet Forskningsstøtteenheden på SUH

 
Bibi Hølge-Hazelton, sygeplejerske, forskningsleder og professor
 
Bibi 18.03.21.jpgBibi har været forskningsleder i Region Sjælland siden 2010. Hovedopgaven er kapacitetsopbygning, herunder at udvikle forsknings- og udviklingskultur inden for sygeplejen og de øvrige mellemlange videregående uddannede sundhedsprofessionelle. Resultaterne af indsatsen formidles bredt og dokumenteres blandt andet i faglige og videnskabelige artikler og bøger. Bibi har siden afslutningen af sin ph.d. i 2002, forsket i patienter og sundhedsprofessionelles møder, muligheder og oplevelser med sundhedsvæsnet. Underviser og vejleder på kandidat-og ph.d.-niveau.
 
Bibi er ansat som professor i klinisk sygepleje inden for kapacitetsopbygning på Institut for Regional Sundhedstjeneste SDU. Akademisk CV kan ses via dette link: Bibi Hølge-Hazelton 
 
 


Heidi Maria Bergenholtz, sygeplejerske, lektor
 
Heidi er ansat fra januar 2023 og er ansvarlig for et forskningsprogram, der omhandler palliation.​Kontakt: hbz@regionsjaelland.dk


 ​

Line Zacho Borre, forskningsmedarbejder og cand. scient. hum. nut 

Foto af Line.pngLine har været ansat i Forskningsstøtteenheden siden 2017 i forbindelse med opstarten af forskningsprogrammet CAPAN. Line er blandt andet tovholder i netværksgrupperne og står desuden for vejledninger i forbindelse med software og internetbaserede programmer som SurveyXact og referenceprogrammet Zotero.

Kontakt: lzb@regionsjaelland.dk 


 
   

Tracey Bucknall, sygeplejerske og adjungeret professor fra Deakin University, Australien

Foto af Tracey.jpgEr professor i klinisk beslutningstagen og tilknyttet Sjællands Universitetshospital og Syddansk Universitet som adjungeret professor/gæsteprofessor siden 2017. Tracey besøger afdelingen og Sjællands Universitetshospital 1-2 gange årligt.
Tracey's akademiske CV og kontaktoplysninger kan findes her: Tracey Bucknall
 

 
  

Ansatte MVU-forskere på SUH

Antallet af forskere inden for MVU-området er i hastig vækst på Sjællands Universitetshospital. Se den løbende opdaterede liste over ansatte MVU-forskere her: 
MVU-forskere
 

Ønskes en komplet liste over ansatte forskere, ret da henvendelse til lzb@regionsjaelland.dk.

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
01.03.19
Opdateret
03.01.23
Link til denne side:
 

 Kontakt

 
Forskningsstøtteenheden
Munkesøvej 14
4000 Roskilde
Tlf. 47 32 19 02

Min Sundhedsplatform

MinSundhedsplatform.dk

Se din journal og dine prøvesvar på www.MinSundhedsplatform.dk