Søg
 

Job og karriere

Find ledige stillinger på Sjællands Universitetshospital. Læs også om, hvordan det er at arbejde på hospitalet, og hvilke uddannelsesmuligheder du har.

​Sjællands Universitetshospital (SUH) er regionens universitetshospital

Sjællands Universitetshospital er i rivende udvikling, og vi bygger lige nu Danmarks 5. og sidste Universitetshospital i Køge. 

Sjællands Universitetshospital er til for patienterne. Det er vores fornemmeste opgave at tilbyde behandling på allerhøjeste niveau på den enkelte patients præmisser. Vi ser os som gæster i patienternes liv. 

Alt hvad vi gør, tænker vi i partnerskaber og inddrager patienter, pårørende og borgere både i det konkrete patientforløb og i udvikling af hospitalet. 

Forskning, uddannelse og tæt samarbejde på tværs er afgørende for at kunne give patienterne de bedste forløb og den bedste behandling. Vi tilstræber os hver dag på at give patienterne den bedste behandling, prioriterer suveræn kvalitet, forskning og uddannelse til gavn for patienterne.

Vores kendemærke er arbejdsglæde og stolthed over vores fælles arbejdsplads. Et godt arbejdsmiljø og trivsel hos medarbejderne giver også et godt miljø for vores patienter.

Vil du med på vores rejse? Ledige jobmuligheder fremgår nedenfor.

State-of-the-art behandling af akut apopleksi

Vi samler akut apopleksi i regionen på Sjællands Universitetshospital. Derfor søger vi flere gode kollegaer til en stærk tværfaglig indsats.

Ledige stillinger

Se ledige job på Sjællands Universitetshospital.

Uddannelse

Region Sjælland tilbyder innovative læringsmiljøer og læringsmuligheder til elever og studerende.

Oprettet
30.08.18
Opdateret
03.11.21
Link til denne side:
 

 Kontakt

 
Sjællands Universitetshospital
Roskilde
Sygehusvej 10
4000 Roskilde
Tlf. 46 32 32 00

Min Sundhedsplatform

MinSundhedsplatform.dk

Se din journal og dine prøvesvar på www.MinSundhedsplatform.dk