Søg
 

State-of-the-art behandling af akut apopleksi

Vi samler akut apopleksi i regionen på Sjællands Universitetshospital. Derfor søger vi flere gode kollegaer til en stærk tværfaglig indsats.

  

 

Læs  om stillingerne her: 

Vi styrker indsatsen med flere kolleger

Vi skal være helt i front, når det gælder patienter med akut apopleksi. Derfor samler vi indsatsen på Sjællands Universitetshospital og styrker samtidig området med flere ansatte. Her arbejder Neurologisk, Billeddiagnostisk, Klinisk Biokemisk og Reumatologisk Afdeling tæt sammen om at levere den bedste behandling og det bedste patientforløb.

 

Stækt tværfagligt og dynamisk miljø

Kan du lide at arbejde i et dynamisk miljø, hvor tid er kritisk for indsatsen? Har du også lyst til at indgå i Region Sjællands styrkede indsats på apopleksi-området, hvor du vil få stor indflydelse på en afdeling i vækst? Fungerer du godt i en flad struktur med gensidig respekt, inddragelse, godt humør og højt engagement?
 
Hvis du samtidig er enig i, at vi opnår det optimale patientforløb ved at kombinere et højt monofagligt niveau, avanceret billeddannelse, et stærkt tværfagligt samarbejde med et godt arbejdsmiljø. Og at alle faggruppers kompetencer er vigtige for et godt resultat, så er du måske vores nye kollega?
 
Vi glæder os til at høre fra dig.
 

Øvrige jobmuligheder på Sjællands Universitetshospital

Uddannelse

Region Sjælland tilbyder innovative læringsmiljøer og læringsmuligheder til elever og studerende.

Job og karriere

Se ledige job på Sjællands Universitetshospital.

Oprettet
30.08.18
Opdateret
19.10.20
Link til denne side:
Sjællands Universitetshospital
Roskilde
Sygehusvej 10
4000 Roskilde
Tlf. 46 32 32 00