Søg
 

For nye medarbejdere

Formålet med fællesintroduktionen er at sikre, at nyansatte opnår kendskab til organisationen, opgaver og krav på Næstved, Slagelse og Ringsted sygehus.

Fællesintroduktionen er obligatorisk for alle nyansatte, der afholdes første hverdag i måneden på Slagelse Sygehus. Alle nyansatte skal certificeres i hjerte-lunge-redning på det sygehus de er tilknyttet. Din afdeling står for at tilmelde dig de relevante forløb.

Program

 

Specifikke undervisningstider for fx hjerte-lunge-redning og Sundhedsplatformen (SP) oplyses på fællesintroduktionsdagen. Tilmelding til SP-undervisning sker af lederen i afdelingen.

Afmeld 

Hvis du bliver forhindret i at deltage i fællesintroduktionen, skal du give besked til din kontaktperson i den afdeling du er ansat samt via mail til sygehusledelsens sekretariat på nsr-adm-sek@regionsjaelland.dk
 

Digital parkeringstilladelse i forbindelse
med fællesintroduktionen

På fællesintrodagen vil du få lavet en digital parkeringstilladelse, du skal derfor medbringe dit registreringsnummer og mailadresse. Når den digitale parkeringstilladelse er oprettet modtager du en mail.

Følg linket for at læse mere om regler for parkering på Slagelse Sygehus. Her finder du information om P-zoner og parkering generelt samt et kort med parkeringsinfo over sygehuset.

Materiale til nye medarbejdere

 

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
20.03.15
Opdateret
10.10.19
Link til denne side: