Søg
 

For nye medarbejdere

Formålet med fællesintroduktionen er at sikre, at nyansatte opnår kendskab til organisationen, opgaver og krav på Næstved, Slagelse og Ringsted sygehus.

Fællesintroduktionen er obligatorisk for alle nyansatte og afholdes den første hverdag i måneden på Slagelse Sygehus. Alle nyansatte skal desuden certificeres i hjerte-lunge-redning på det sygehus, som de er tilknyttet. Din afdeling står for at tilmelde dig de relevante forløb.

Program


Specifikke undervisningstider for fx hjerte-lunge-redning og Sundhedsplatformen (SP) oplyses på fællesintroduktionsdagen. Din kontaktperson i afdelingen eller din nærmeste leder sørger for tilmelding til HLR undervisning og SP-undervisning.
 

Afmeld 

Hvis du bliver forhindret i at deltage i fællesintroduktionen, skal du give besked til din kontaktperson i afdelingen eller din nærmeste leder, samt via mail til Sygehusledelsens HR enhed på:
nsr-adm-rekruttering@regionsjaelland.dk
 

Midlertidig P-tilladelse i forbindelse med fællesintroduktionen

Såfremt du ikke allerede har fået lavet en parkeringstilladelse fra din afdeling, vil det være muligt at taste en midlertidig parkeringstilladelse til dagen via en tablet, som HR stiller til rådighed på dagen. Følg linket for at læse mere om regler for parkering på Slagelse Sygehus. Her finder du information om P-zoner og parkering generelt samt et kort med parkeringsinfo over sygehuset.

Materiale til nye medarbejdere

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
20.03.15
Opdateret
17.08.22
Link til denne side:
 

 Kontakt

 
Tovholder for Fællesintroduktionen er HR teamet
Ingemannsvej 18

Min Sundhedsplatform

MinSundhedsplatform.dk

Se din journal og dine prøvesvar på www.MinSundhedsplatform.dk