​Erfaren leder til Klinisk Biokemisk Afdeling på Slagelse Sygehus

Med et skarpt fokus på samarbejde, arbejdsmiljø, ledelse og sygehusenes strategi for fremtiden bliver Therese Kronevald fremover en del af afdelingsledelsen i Klinisk Biokemisk Afdeling på Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse. Den 1. februar 2021 tiltræder hun som Administrativ Funktionschef i afdelingen.

Det er en erfaren kvinde, der bliver en del af ledelsen i Klinisk Biokemisk afdeling den 1. februar næste år. Therese Kronevald har nemlig en lang karriere som leder bag sig -  en karriere der startede tilbage i 2006, hvor hun blev leder i Gynækologisk afdeling på Slagelse Sygehus. Siden har Therese Kronevald været leder på først Medicinsk Afdeling og senest Medicin 2 på Slagelse Sygehus. Hendes store ledelseserfaring er desuden suppleret med en Master i Organisationspsykologi og en Diplom i ledelse.

Fra det nye år bliver Therese Kronevald så Administrativ Funktionschef i Klinisk Biokemisk Afdeling, hvor hun skal bidrage til afdelingens strategi og målsætninger i et samarbejde med afdelingens ledende overlæge, Jesper Clausager Madsen, hvilket hun ser frem til:

-Jeg så stillingen som en rigtig spændende ledelsesudfordring. Jeg brænder for ledelse i form af tværfagligt samarbejde, relationer med mennesker og udvikling.  Jeg er motiveret ift. sygehusets strategi, ”Sammen om”, som, jeg mener, kommer vores patienter til gavn i mere samarbejde på tværs.  Klinisk Biokemisk Afdeling samarbejder med alle sygehusets specialer og afdelinger, og derfor er denne tætte relation og det tætte samarbejde på tværs i sygehuset nødvendig for at ”finde” de bedste løsninger for vores patienter. Den opgave, synes jeg, er rigtig spændende, og jeg mener, at jeg, med mine mange års ledelseserfaring og ledelseskompetencer, kan bidrage til dette.

Og netop Therese Kronevalds mange års ledelseserfaring og ledelsesstil blev der lagt særligt vægt på, da ansættelsesudvalget pegede på hende som ny leder på Klinisk Biokemisk Afdeling:

-Sygehusledelsen har ansat Therese Kronevald som Funktionschef i Klinisk Biokemisk Afdeling, fordi hun er en stærk og dynamisk leder med en inddragende og uddelegerende ledelsesstil. Therese er modig af natur og innovativ og nytænkende, når det gælder ledelse. Therese har erfaring med at arbejde på flere matrikler, som er én væsentlig faktor i ledelsen af den store og geografisk spredte afdeling. Endvidere har Therese Kronevald gode erfaringer med at arbejde målrettet indenfor arbejdsmiljø og specielt med indsatser for at skabe fokus på trivsel. Therese ser vi som den rette person til at bidrage med at bringe strategien og målsætningerne for både Klinisk Biokemisk Afdeling, men også hele NSR’s strategi i spil, fortæller vicedirektør på Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse, Henrik Stig Jørgensen.

En attraktiv afdeling
Som kommende leder på Klinisk Biokemisk Afdeling glæder Therese Kronevald sig allermest til at møde alle medarbejderne og lære hele afdelingen at kende. Hun vil, som leder, arbejde målrettet på at gøre afdelingen endnu mere attraktiv for både nuværende og kommende medarbejdere:

- Jeg glæder mig rigtig meget til at finde ud af, hvad de er rigtig gode til i Klinisk Biokemisk afdeling. Jeg har et ønske om, at vores patienter får taget deres prøver så hurtigt og effektivt som muligt i deres patientforløb. Derudover ønsker jeg at styrke trivsel og psykisk arbejdsmiljø, så vi kan fastholde og rekruttere personale til vores afdeling, da et godt arbejdsmiljø er afgørende for, om vi lykkes med sikker drift og udvikling.

Min Sundhedsplatform

MinSundhedsplatform.dk

Se din journal og dine prøvesvar på www.MinSundhedsplatform.dk