Søg
 

Almene sygdomme

Behandling af almene sygdomme hos børn og unge under 18 år.

Plys og tigerdyr

​​Almene sygdomme

 

Vi undersøger og behandler almene sygdomme hos børn og unge under 18 år, hvor egen læge har vurderet, at barnet/den unge skal undersøges på Børne- og Ungeambulatoriet.


 

Ved første besøg

Vi vil spørge ind til dit barns forhistorie, det aktuelle problem og dit barns symptomer. Med udgangspunkt i problemstillingen, tilrettelægger lægen sin undersøgelse af barnet. Barnet bliver altid vejet og målt. Derudover vil lægen foretage en almen lægeundersøgelse af dit barn.

Nogle gange skal dit barn undersøges med ekstra undersøgelser, eksempelvis blodprøver, urinprøver, ultralydsscanning eller anden relevant undersøgelse. 

Det er sjældent at disse undersøgelser skal laves akut, så vi bestræber os på, at disse kan udføres en anden dag, således at der bliver tid til at jeres barn kan nå at forberede sig. 

Der kan desuden være behov for henvisning til fysioterapi, ergoterapi eller vurdering hos en anden speciallæge i vores afdeling.


Det videre forløb

Såfremt der er behov for, at dit barn kommer til kontrol medgives der ny tid fra gang til gang i en aftalebog. Kontrollen kan foregå hos lægen eller sygeplejersken.

Dit barn bliver fulgt her til problemet er løst eller der er lavet plan, hvor f.eks. egen læge, sundhedsplejersken eller andre kan varetage den videre behandling af jeres barn.​

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
16.05.18
Opdateret
04.10.22
Link til denne side:
www.regionsjaelland.dk/sbas
Børne- og Ungeambulatoriet
Slagelse Sygehus
Fælledvej 2C
4200 Slagelse
Tlf. 58 55 34 00