Søg
 

Opvågningsafsnittet & Afdeling for Ambulant Kirurgi

Læs og se film om opvågning efter operation.
Vi sikrer os, at din vejrtrækning og kredsløbet er normalt og at du ikke har smerter eller kvalme.

Se vores syv film om bedøvelse

Se hvordan det foregår, når du skal bedøves før en operation. Fra samtale med lægen, bedøvelse til opvågning efter operation.

Vi viser, hvordan fuld bedøvelse foregår på både børn og voksne. Se også film om lokalbedøvelse, rygbedøvelse som spinalbedøvelse og epidural smertelindring.

Opvågning efter operation​

Efter operationen på den centrale operationsgang bliver du kørt ind på Opvågningsafsnittet til observation inden du kommer tilbage til sengeafdelingen.

Hvis du er mødt til ambulant operation på Afdeling for Ambulant Kirurgi køres du tilbage hertil for opvågning og observation efter operationen - og udskrives herefter herfra.

​I Opvågningsafsnittet/Afdeling for Ambulant Kirurgi plejer og behandler erfarne sygeplejersker patienter, som er blevet bedøvet og opereret. Sygeplejerskerne observerer blandt andet patienternes vejrtrækning, kredsløb (blodtryk og puls), sår og smerter.

Der er i afsnittet patienter fra alle sygehusets specialer. Vi har både børn og voksne.


Adgang for pårøren​de

Som nyopereret har man brug for ro og hvile - afsnittet er derfor ikke velegnet til besøg af pårørende - med mindre  patienten har specielle behov eller er under 15 år.

Henvendelse fra pårørende i forbindelse med operation bedes primært rettet til den sengeafdeling, som patienten er indlagt på eller til sygeplejerskerne i Afdeling for Ambulant Kirurgi.


Børn under 15 år og patienter med specielle behov

Forældre til børn under 15 år og pårørende til patienter med specielle behov kan efter aftale med personalet få adgang til opvågningsafsnittet.​

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
07.12.11
Opdateret
15.10.20
Link til denne side:
www.regionsjaelland.dk/saop
 

 Kontakt

 
Opvågningsafsnittet
Anæstesiologisk Afdeling
Slagelse Sygehus
Fælledvej 11/13, stuen
4200 Slagelse
Tlf. 58 55 92 50