Søg
 

Job og uddannelse

Job og uddannelse på Akutafdelingen.

Job på Akutafdelingen

Du kan søge i Region Sjællands base over ledige stillinger, hvor evt. ledige stillinger på Akutafdelingen bliver slået op.

Uddannelse på Akutafdelingen​

Vi deltager i uddannelsen af:

  • Sygeplejersker
  • Læger
  • Lægesekretærer


​Sygeplejersker

Video: sygeplejerske på akutafdelingen

<23video src="//regionsjaelland.23video.com/v.ihtml/player.html?source=share&photo%5fid=18951080">


​KBU-læger

En akutafdeling er særdeles velegnet til uddannelse af yngre læger. Her er der mulighed for at se mange forskellige slags patienter, idet vi modtager alle former for medicinske, kirurgiske og ortopædkirurgiske patienter, og hertil kommer skadestuearbejdet.

Det overordnede formål med akutafdelinger er at sikre god og hurtig behandling af de akutte patienter. Dette sker naturligt i samarbejde med de eksisterende specialafdelinger.

Herudover har vi en stor opgave i uddannelse af sundhedsfagligt personale. Lægerne arbejder i teams og blliver tilknyttet beskrevne patientkategorier, men hjælper også hinanden på tværs.


​Arbejdet i Akutafdelingen

Akutafdelingen arbejder med triage – et system, hvor vi systematisk vurderer, hvor hurtigt en patient skal tilses, og hvilke ressourcer, der skal tilkaldes.

Alle akutte patienter, der henvises til sygehuset, modtages i Akutafdelingen. Dog visiteres direkte til kardiologisk afsnit.

Patienter skal altid ringe, inden de møder op med en skade. Dette sker på regionens akuttelefon, hvor sygeplejersker døgnet rundt guider videre til den rigtige og hurtigste hjælp, f.eks. til Akutafdelingen i Slagelse.
Patienter kan også henvises fra egen læge eller vagtlæge.

Der modtages både tilskadekomne indbragt med ambulance og skadestuepatienter, som ovenfor nævnt.

​​​​​​​

Kort link til siden: www.​regionsjaelland.dk/sakju​​​​​​​​​​

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
05.12.11
Opdateret
07.06.18
Link til denne side:
 

 Kontakt

 
Akutafdelingen
Slagelse Sygehus
Ingemannsvej 50
4200 Slagelse
Tlf. 58 55 90 00