Søg
 

Sjællands Universitetshospital, Roskilde på vej mod 2025

Sjællands Universitetshospital, Roskilde er et moderne specialsygehus, der udvikler sig frem mod 2025 i tråd med regionens sygehusplan.

NWH_mindre.jpg
Niels Würgler Hansen, sygehusdirektør, Sjællands Universitetshospital, Roskilde:


Høj service, suveræn kvalitet

- Sjællands Universitetshospital, Roskilde får i fremtiden status som specialsygehus. Det betyder, at sygehuset tager imod ambulante patienter fra lokalområdet, men ikke har overnattende patienter. 

- En stor del af patienterne bliver patienter med kroniske sygdomme, og i Roskilde vil man kunne tilbyde dem en lang række af undersøgelser og behandlinger, ligesom der bliver etableret muligheder for genoptræning og patientskoler til denne gruppe af patienter.

- Alt ud fra det gennemgående princip på Sjællands Universitetshospital om, at medarbejderne skal opfatte sig som værende gæster i patientens liv, og med ambitionen om konstant at levere høj service og suveræn kvalitet i hele patientforløbet.

- Sammedags-kirurgi bliver også et af tilbuddene i Roskilde, hvor der tillige fortsat vil være en skad​estuefunktion. 

- Den ledige plads på Sjællands Universitetshospital, Roskilde, når behandlingstilbuddene af i dag begynder at flytte til Køge, åbner for helt nye udviklingsmuligheder inden for forskning, test, udvikling af telemedicinske løsninger samt uddannelser. Blandt andet vil der blive oprettet et regionalt simulationscenter, en slags lærende eksperimentarium, og bygningerne bliver også centrum for et regionalt lærings- og kompetencecenter til afprøvning af nye koncepter og teknologier.​

​​
Oprettet
21.08.18
Opdateret
05.08.22
Link til denne side:
 

 Kontakt

 
Sjællands Universitetshospital
Roskilde
Sygehusvej 10
4000 Roskilde
Tlf. 46 32 32 00

Min Sundhedsplatform

MinSundhedsplatform.dk

Se din journal og dine prøvesvar på www.MinSundhedsplatform.dk