Søg
 

Forskning

Forskning i Roskilde og i Region Sjælland.​I Region Sjælland og på Sjællands Universitetshospital er der fokus på forskning.

Den seneste årsrapport for forskning i Region Sjælland kan ses her: Publikationer

Universitetsfunktionen

Roskilde er et universitetssygehus i samarbejde med Københavns Universitet. Det betyder blandt andet, at sygehuset deltager i uddannelsen af de kommende læger.

Udover Københavns Universitet samarbejder vi også med Syddansk Universitet, Roskilde Universitet, Aarhus Universitet og Forskningscenter RISØ.

Tværgående forskningsstøtteenhed for MVU-området

Det er Region Sjællands politik, at en væsentlig andel af det kliniske personale er aktive i forhold til forskning og udvikling. Sjællands Universitetshospital har i en årrække haft fokus på at styrke forsknings- og udviklingskulturen blandt alle faggrupper, herunder de mellemlange videregående uddannede (MVU). For at understøtte denne udvikling, er der etableret en tværgående forskningsstøtteenhed. Læs mere om denne her: Forskningsstøtteenheden for MVU

Flere informationer og kontaktoplysninger

Mere om forskning i Region Sjælland
 
 

Fagbiblioteket

Det sundhedsvidenskabelige fagbibliotek samarbejder med universitetsfunktionen. I biblioteket er der adgang til et væld af bøger, opslagsværker og de nyeste tidsskrifter - trykte såvel som elektroniske. Desuden er der adgang til en række sundhedsvidenskabelige databaser.

Oprettet
30.04.19
Opdateret
29.11.19
Link til denne side:
Sjællands Universitetshospital
Roskilde
Sygehusvej 10
4000 Roskilde
Tlf. 46 32 32 00

Min Sundhedsplatform

MinSundhedsplatform.dk

Se din journal og dine prøvesvar på www.MinSundhedsplatform.dk