Søg
 

Modtagelse, ventetid og behandling

Skadestuen i Roskilde er bemandet med læger hele døgnet alle ugens dage. Vi bestræber os på at gøre ventetiden så kort som muligt.

Adresse<br />
Adresse
Skadestue
Sjællands Universitetshospital, Roskilde
Sygehusvej 12
4000 Roskilde
Ring til os<br />
Ring til os
Akuttelefon 70 15 07 08

Akuttelefonen - visitation

Husk, at du altid skal ringe til akuttelefonen på 70 15 07 08, før du møder op på skadestuen. Hørehæmmede kan møde op uden at ringe først.

I Akuttelefonen gør vi alt, hvad vi kan, for at lave korrekte vurderinger, så du ikke bliver udsat for unødvendig transport. Men det kan være svært at lave den helt rigtige vurdering via en telefonsamtale.

Når du ankommer til skadestuen - modtagelse

Når du kommer til skadestuen på Sjællands Universitetshospital, Roskilde, skal du altid meddele personalet, at du er kommet. Du bliver modtaget af en specialuddannet sygeplejerske, der vurderer din skade.


Ventetid og prioritering

Hvis der er mange patienter i skadestuens venteværelse, kan det være svært at overskue, hvor lang tid du skal vente. Du er altid velkommen til at spørge personalet.

Patienterne bliver som regel behandlet i samme rækkefølge, som de ankommer, men alvorlige skader bliver prioriteret højest. Hvis små eller mindre børn har brug for hjælp, kommer de hurtigere til behandling end voksne.

Når du venter, kan det være, at din skade ikke længere synes så slem som først antaget, og at du derfor tager hjem uden behandling. Før du tager hjem, beder vi dig om at give besked til personalet, så vi ved, hvordan det står til med dig.


Behandling

Mange skader kan behandles af en sygeplejerske. På Sjællands Universitetshospital, Roskilde er skadestuen lægebemandet hele døgnet alle ugens dage. Vi bestræber os på at gøre ventetiden så kort som muligt.

Du kan blive henvist til et af Region Sjællands fire akutsygehuse i Slagelse, Nykøbing F., Holbæk eller Køge.


Spørg personalet

Du er altid velkommen til at henvende dig til personalet med dine spørgsmål. Vi vil altid forsøge at besvare dem bedst muligt.​

Oprettet
27.03.12
Opdateret
24.04.20
Link til denne side:
www.regionsjaelland.dk/rsm