Søg
 

Sygepleje

Læs om afdelingens mål for sygepleje.

Sygepleje

I sygeplejen arbejder afdelingen evidensbaseret og personcentreret, og vi ønsker kontinuerligt at udbygge sygeplejen i forhold til udvikling og forskning. Vi har fokus på faglighed, fællesskaber, kultur og værdier.  

Evidensbaseret praksis har til formål at forbedre kvaliteten og effekten af behandlingen og plejen til patienterne, gennem integrering af viden fra klinisk systematisk forskning, fra individuel klinisk ekspertise, fra patientens præferencer, omstændigheder, og forventninger, samt fra den lokale kontekst som resulterer ud i fælles beslutningstagen. 

I Plastik- og Brystkirurgisk Afdeling forstår og definerer vi personcentreret praksis ud fra sygeplejerske og professor Brendan McCormacks forståelse: ”Personcentreret pleje og behandling er en tilgang til praksis, som etableres gennem pleje- og behandlingsmæssige relationer mellem alle sundhedsprofessionelle, patienter/borgere og pårørende”.  Personcentreret pleje og behandling understøttes af værdier som: gensidig respekt og forståelse, respekt for det enkelte individ og rettigheden til selvbestemmelse. 

PC_Model_dansk_endelig_juli_2021.jpg


Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
16.03.22
Opdateret
16.03.22
Link til denne side:
 

 Visitkortvælger