Søg
 

Målsætning/vision

Læs om målsætning, vision og udvikling for Plastik- og Brystkirurgisk Afdeling.

"Vores vision er at udvikle en afdeling på højeste internationale niveau inden for patientbehandling, uddannelse, forskning, udvikling og tværfagligt samarbejde".

Vi ønsker at forbinde plastikkirurgien og brystkirurgien igennem et optimereret fagligt samarbejde mellem vores specialiserede kirurger og sygeplejersker. Patienterne skal tilbydes den mest optimale behandling, af det rigtige team, på det rette tidspunkt. 

Brystkræftpatienter skal opleve et strømlinet behandlingsforløb strækkende sig fra udredning gennem behandling og til en eventuel brystrekonstruktion; Indenfor kræftpakkens mål.

Vi efterstræber en udviklings-, forsknings-, og samarbejdskultur, som er konstruktiv, kreativ, inkluderende og synlig på alle niveauer både nationalt og internationalt.

Vi vil sikre en velfungerende udvikling af vores fem kliniske fokusområder, og vi vil sørge for, at vi som universitetsafdeling sætter en positiv dagsorden som tiltrækker de dygtigste kirurger, sygeplejersker, sekretærer og forskere til vores afdeling.

Vi ønsker at videreudvikle vores samarbejde med andre relaterede specialer indenfor brystkræft, hovedhalskræft, ortopædkirurgi, sår, traumer og mavetarmkirurgi. Vi vil fortsætte med at udvikle tværfaglige undervisnings- og kvalitetssikringsprogrammer.

Vi prioriterer derudover uddannelse og klinisk undervisning, der sikrer evidensbaseret og patientcentreret behandling, som er rettet mod de fremtidige opgaver i sundhedsvæsenet. 

Inden for sygeplejen har vi fokus på opbygning af sygeplejefaglig fællesskaber og sparring på tværs af afdelingens afsnit. Et stærkt sygeplejefagligt fællesskab er et led i fastholdelse og rekruttering af sygeplejersker, som gerne skal opleve at arbejde i en unik kultur, hvor man passer på hinanden, ydersygepleje af høj kvalitet, og hvor ledelse og personale indgår i et fællesskab om at værne om denne særlige kultur.

Vi prioriterer derudover uddannelse og klinisk undervisning, der sikrer evidensbaseret og personcentreret praksis, som er rettet mod de fremtidige opgaver i sundhedsvæsnet. 

Vi ønsker at være en effektiv afdeling, således vi kan frigøre ressourcer (operativt og ambulant) for at sikre, at vi kan overholde både vores forpligtelser ift. kræftbehandling, men også vores elektive regionsfunktioner.​

Se vision for MVU i sygeplejen her: Vision for MVU - 2020-2025.pdfVision for MVU - 2020-2025.pdf

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
11.02.22
Opdateret
20.04.22
Link til denne side:
 

 Visitkortvælger