Søg
 
​​

Velkommen til Plastik- og Brystkirurgisk Afdeling

Afdelingen ligger på Sjællands Universitetshospital og har 100 erfarne og engagerede medarbejdere, som dagligt sætter en høj standard for at give dig den bedst mulige behandling.

Plastikkirurgisk afsnit behandler modermærkekræft, hudkræft, misdannelser og skader efter ulykker. Dertil udfører vi ikke-akutte operationer såsom fjernelse af hudoverskud efter massiv vægttab eller brystreduktioner. Vi anvender avancerede plastikkirurgiske teknikker, herunder mikrokirurgi til rekonstruktioner.

Brystkirurgisk afsnit varetager udredning og kirurgisk behandling af både brystkræft og godartede sygdomme i brystet. Vi fokuserer på at give dig en optimal tværfaglig behandling og lægger vægt på, at du er involveret i alle beslutningsprocesser igennem forløbet.

Vi har et godt tværfagligt samarbejde med andre afdelinger i regionen. Vi varetager eksempelvis rekonstruktioner efter større læsioner, cancer eller sår i ortopædkirurgisk regi.

Forskning og innovation er en naturlig del af afdelingen og vi har flere internationale samarbejder. Vi søger altid at finde nye, bedre løsninger og behandlinger til gavn for dig som patient. Du kan derfor blive tilbudt deltagelse i forsknings- eller kvalitetssikringsprojekter.

Vi ønsker, at du som patient får den rigtige individuelle behandling af det rigtige team på det rette tidspunkt”.

 Billede, forside, redigeret.png

 


Plastikkirurgisk Ambulatorium​

Undersøgelse og behandling af plastikkirurgiske sygdomme, for eksempel hudkræft og modermærkekræft.Undersøgelse og behandling af brystet, for eksempel brystrekonstruktion efter brystkræft.​


​​

Indlæggelse og behandling.Læs om arvelig disposition til brystkræft.​Læs om de undersøgelse og behandlinger, som afdelingen tilbyder.

 

Om afdelingen

​Find kontaktoplysninger, informationer til fagfolk og læs om job og uddannelse på afdelingen.

 
 


Forløbskoordinator

​​Forløbskoordinatoren er din kontaktperson i forbindelse med dit kræftpakkeforløb.
 Find information om afdelingens forskningsprojekter​.

 


For international quests

Read about Department of Plastic and Breast Surgery.​
  
 
 

 Nyheder fra afdelingen