Søg
 

Palliativt sengeafsnit O81 (Roskilde)

Palliativt sengeafsnit i Roskilde modtager patienter med livstruende sygdom, med behov for specialiseret lindrende behandling.

Palliativt sengeafsnit O81 ligger i forbindelse med Onkologisk sengeafsnit O81 på Sjællands Universitetshospital, Roskilde.

Personalet i afsnittet består af overlæger, sygeplejersker, en socialrådgiver, fysioterapeuter, en diætist, en psykolog og lægesekretærer, der alle er sammen om, at yde dig den bedste hjælp.

Vi samarbejder ligeledes med sygehusets præst, personer fra andre trossamfund og andre relevante fagpersoner.

Du kan læse mere om palliativt sengeafsnits behandling under:
Palliativ behandling

Indlagt på sengeafdelingen

Du kan blive indlagt på afdelingen, hvis din behandling kræver at blive justeret og fulgt tæt i en periode. Planlægningen af indlæggelsens forløb, vil ske i samråd med dig og dine pårørende. Vi kan tilbyde indlæggelse i rolige omgivelser, hvor du selv kan medvirke til at strukturere din dag både i forhold til måltider, søvn og hvile.

Sengeafdelingen har 10 pladser, herunder 4 to-sengsstuer og 2 enestuer. Du har mulighed for, at have én pårørende overnattende.  Alle stuer har eget tv og fri internet adgang.

Vores formål er, at lindre dine smerter bedst muligt og få dine symptomer under kontrol, så du igen kan udskrives til eget hjem eller et andet opholdssted. Udskrivelsen vil blive planlagt i tæt samarbejde med dig og dine pårørende, samt hjemmepleje og egen læge efter behov. Efter udskrivelsen vil du blive tilbudt tilknytning til et palliativt team efter aftale. 

Besøgstider

Der er fri besøgstid. Det kan dog ske, at personalet beder dig undgå bestemte tidsrum, af hensyn til at patienter skal have ro til diverse undersøgelser mv.

Men som udgangspunkt er du altid velkommen. Efter kl. 21 henvises besøg som udgangspunkt til opholdsstuen, hvis der er flere patienter på stuen. ​

Hvordan kommer jeg i kontakt med jer?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ting du vil gøre opmærksom på. Sengeafsnittets personalet kan kontaktes på tlf. 47 32 50 20.

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
28.08.15
Opdateret
13.03.18
Link til denne side:
 

 Kontakt

 
Palliativt sengeafsnit O81
Onkologisk Afdeling og Palliative Enheder

Sjællands Universitetshospital, Roskilde
Vestermarksvej 15-17, 1. sal
4000 Roskilde

Tlf. 47 32 50 20