Søg
 

Forskning på Dermatologisk Afdeling

Forskning er en naturlig del af arbejdet på Dermatologisk Afdeling. Forskningsenheden består af flere ph.d-studerende og forskningsassistenter


Adresse<br />
Adresse
Dermatologisk Afdeling
Sjællands Universitetshospital, Roskilde
Sygehusvej 5
4000 Roskilde
Ring til os<br />
Ring til os
Tlf. 47 32 26 00

​Hud som kommunikation

Vi kommunikerer med vores hud. Når vi rødmer, får udslæt eller huden reagerer på andre måder, så sender det signaler til andre mennesker, og hudens signaler styres af vores sind.

Dermatologisk Afdeling på Sjællands Universitetshospital, Roskilde forsker vi ikke bare i hudsygdomme, men også sammenhængen mellem menneskers hud og sind. . Blandt andet i sammenhængen mellem hudsygdomme og livskvalitet.

Læs mere om vores forskning

Forskning på afdelingen​

Forskningsområderne favner bredt og foregår i samarbejde med bl.a. Københavns og Århus Universitet, Danmarks Tekniske Universitet og Karolinska Institutet i Stockholm.

Forskningen og det daglige arbejde er integreret, så resultaterne kommer patienterne til gode.

Afdelingen er den største udbyder af teledermatologisk behandling og står for den dermatologiske behandling af patienter på Færøerne. Afdelingen udvikler endvidere materiale til patientinformation i form af bl.a. eksemskoler og lærebøger om hudsygdomme.

Se kontaktoplysninger på nøglepersoner i forskningsenheden

Mere om forskningen

Dansk Dermatologisk Selskab​ Forening af yngre dermatologer EADV - European Academy of Dermatology and Venereology AADV - The American Academy of Dermatology​​

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
02.12.11
Opdateret
29.10.18
Link til denne side:
www.regionsjaelland.dk/rdfpda