Søg
 

For nye medarbejdere

Formålet med fællesintroduktionen er at sikre, at nyansatte opnår kendskab til organisationen, opgaver og krav på Næstved, Slagelse og Ringsted sygehus.

 

 

Fællesintroduktionen er obligatorisk for alle nyansatte, der afholdes første hverdag i måneden på Slagelse Sygehus. Alle nyansatte skal certificeres i hjerte-lunge-redning på det sygehus de er tilknyttet. Din afdeling står for at tilmelde dig de relevante forløb.

Program

Program til fællesintroduktion oplyse på dagen.
 

Specifikke undervisningstider for fx hjerte-lunge-redning og Sundhedsplatformen (SP) oplyses på fællesintroduktionsdagen. Tilmelding til SP-undervisning sker af lederen i afdelingen.

Afmeld 

Hvis du bliver forhindret i at deltage i fællesintroduktionen, skal du give besked til din kontaktperson i den afdeling du er ansat samt via mail til sygehusledelsens sekretariat på nsr-adm-sek@regionsjaelland.dk
 

Digital parkeringstilladelse i forbindelse
med fællesintroduktionen

På fællesintrodagen vil du få lavet en digital parkeringstilladelse, du skal derfor medbringe din bils registreringsnummer og en mailadresse eller mobilnummer. Når den digitale parkeringstilladelse er oprettet, modtager du en mail eller SMS.

Følg linket for at læse mere om regler for parkering på Slagelse Sygehus. Her finder du information om P-zoner og parkering generelt samt et kort med parkeringsinfo over sygehuset.

Materiale til nye medarbejdere

 

Region Sjællands personalepolitikker

Se også Region Sjællands personalepolitikker

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
20.03.15
Opdateret
16.08.19
Link til denne side:
Andre sider under Job, karriere og forskning
 

 Kontakt

 
Tovholder på fællesintroduktionen - Mette Girsel Gjerløv
Ingemannsvej 18
Telefon 93360093