Søg
 

Filmfestival: Don't Fear the Weird

PsykInfo markerer hvert år Verdens Mentale Sundhedsdag ved at afholde filmfestivalen Don't Fear The Weird, der stiller skarpt på det skæve sind.

 

Tak for i år


I oktober 2022 bød filmfestivalen Don't Fear the Weird for 4. år i træk på masser af film og åbenhed om psykisk sygdom.

Filmfestivalen var dette år en del af Kulturnatten i Næstved den 7. oktober, hvor PsykInfo i samarbejde med naboen, VUC Storstrøm, inviterede indenfor til en række kortfilm, samtaler og ikke mindst et spændende foredrag med forfatter Peter Øvig. Han delte ud af sine egne erfaringer med psykisk sygdom og hvad det har betydet for ham at være åben omkring det. 

Øvig foredrag2.jpg

Aftenen bød også på fire helt nye kortfilm produceret af EN AF OS ambassadører, der fortæller om nuancerne i livet med psykisk sygdom.

Se eller gense de fire kortfilm her

Don’t Fear the Weird har i 2022 desuden inviteret elever fra fem af regionens gymnasier i biografen for at gøre dem klogere på (mis)trivsel og psykisk sygdom gennem kortfilm og oplæg fra unge med egne levede erfaringer.

Tak til filmfestivalens medvirkende EN AF OS ambassadører og alle andre, der har arbejdet for at få Don’t Fear the Weird ud over stepperne også i 2022 – vi håber budskabet om åbenhed omkring psykisk sygdom lever videre derude.

Oprettet
20.08.19
Opdateret
20.10.22
Link til denne side:
 

 Kontakt

 
Psykiatrien Region Sjælland
​PsykInfo
Farimagsvej 40
4700 Næstved
Tlf. 70 25 02 60

Min Sundhedsplatform

MinSundhedsplatform.dk

Se din journal og dine prøvesvar på www.MinSundhedsplatform.dk