Søg
 

EN AF OS

"EN AF OS – væk med tavshed, tvivl og tabu om psykisk sygdom" er en landsdækkende indsats, der har til formål at afstigmatisere psykisk sygdom i Danmark.

​Landsindsatsen EN AF OS har som overordnet mål at nedbringe tavshed, tabu og tvivl om psykisk sygdom. I PsykInfo koordinerer vi indsatsen i Region Sjælland og tilrettelægger opgaver for frivillige EN AF OS ambassadører, som alle har psykisk sygdom inde på livet.

Ambassadørerne deler deres personlige erfaringer gennem oplæg, film, billeder og tekst og er på den måde med til at nedbryde fordomme og skabe større åbenhed om det at leve med psykisk sygdom.


 


 

Ambassadør i EN AF OS

Ambassadørerne i EN AF OS har allesammen erfaring med psykisk sygdom. De deler deres personlige erfaringer gennem oplæg, film, billeder og tekst.

Book et ambassadøroplæg

Du har mulighed for at booke et oplæg med en ambassadør fra EN AF OS.

EN AF OS i Region Sjælland

PsykInfo er koordinator for indsatsen i Region Sjælland.

Ambassadør brugerfilm

I anledning af filmfestivalen Don't Fear the Weird har en række EN AF OS ambassadører skabt deres egne brugerfilm med personlige fortællinger om psykisk sygdom.

Mental sundhed og psykisk sygdom - undervisningsmateriale

Der findes meget materiale om mental sundhed og psykisk sygdom til brug i undervisningen i folkeskolens udskolingsklasser. Her får du et overblik over udbydere og tilbud.

Bliv EN AF OS ambassadør

EN AF OS ambassadørerne er med til at nedbryde tavshed, tabu og tvivl om psykisk sygdom.

Oprettet
29.11.11
Opdateret
10.03.21
Link til denne side:
 

 Kontakt

 
Psykiatrien Region Sjælland
​PsykInfo
Farimagsvej 40
4700 Næstved
Tlf. 70 25 02 60

Min Sundhedsplatform

MinSundhedsplatform.dk

Se din journal og dine prøvesvar på www.MinSundhedsplatform.dk