Søg
 

Filmfestival: Don't Fear the Weird 2020

Igen i år stiller vi skarpt på det skæve sind med filmfestivalen Don't Fear The Weird. Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 5.-8. oktober 2020.

 
Velkommen til PsykInfo Region Sjællands filmfestival Don’t Fear the Weird 2020.
For andet år i træk stiller vi skarpt på det skæve sind med en håndfuld særligt udvalgte film sammen med inspirerende oplæg og livedebatter. Formålet er at nedbryde tavshed og tvivl om psykisk sygdom for i stedet at give et kærligt og ærligt – og frem for alt nuanceret – indblik i livet med psykisk sygdom gennem film og åben dialog. Dette års festival har særligt fokus på recovery – det vil sige det at komme sig.
 

Online festival

I år foregår filmfestivalen online, så vi alle kan deltage ”sammen men hver for sig”.
Over fire aftener den 5.-8. oktober inviterer vi dig til at se film, oplæg og paneldebat online på PsykInfos Facebookside. Undervejs får du mulighed for at stille spørgsmål til de forskellige oplægsholdere.
Få overblik herunder og mere info ved at klikke på de særskilte Facebook links.

5. OKTOBER KL. 20.00-21.30:
Foredrag med forfatter Peter Øvig "Mellem mareridt og mirakel - om selv at være sindssyg og blive indlagt fortalt ud fra klip fra filmen Gøgereden".
Følg med på Facebook
 
6. OKTOBER KL. 20.00-21.30:
Brugerfilm - Set indefra
Se seks EN AF OS ambassadører fortælle deres personlige historier om at leve med psykisk sygdom i små kortfilm, de selv har lavet. Stil spørgsmål til to af ambassadørerne bagefter.
Følg med på Facebook
 
7. OKTOBER KL. 20.00-21.30:
Ikke længere syg? - Dokumentarfilm og paneldebat
Se dokumentarfilmen "Retten til at være rask" efterfulgt af live paneldebat med tre EN AF OS ambassadører, der giver deres personlige perspektiver på, hvornår man er kommet sig fra psykisk sygdom.
Følg med på Facebook
 
8. OKTOBER KL. 20.00-22.30:
Se spillefilmen Silver Linings Playbook og start med et oplæg af Jef, der er EN AF OS ambassadør og fortæller sin egen historie om et liv med bipolar lidelse, fængsling, udfordringer i relationer - og recovery.
Følg med på Facebook
 
Oprettet
20.08.19
Opdateret
17.09.20
Link til denne side:
 

 Kontakt

 
Psykiatrien Region Sjælland
​PsykInfo
Farimagsvej 40
4700 Næstved
Tlf. 70 25 02 60