Søg
 

Social-og sundhedsassistentelever

Her kan du finde information, hvis du skal i praktik i Psykiatrien Region Sjælland. Nederst på siden finder du   praktikstedsbeskrivelser.

​​​​​​​​

Kliniske uddannelseskonsulenter 

Anette Due Hartmann      ​                         Dorte Ørum
Tlf. 2051 8276                                         Tlf. 2943 8593
adh@regionsjaelland.dk                            dou@regionsjaelland.dk​
 


Om at være elev i Psykiatrien Region Sjælland

I Psykiatrien Region Sjælland anvender vi 'Kompetencekort', som detaljeret beskriver, hvilken viden og færdigheder der skal arbejdes med i praktikperioden.

Kompetencekort SSA-elever med praktikstart uge 24 og 39 2021

 

Psykiatrien har en retningslinje for din praktikperiode​, som blandt andet beskriver hvilke opgaver du som studerende kan og ikke kan varetage.

Alle elever besvarer en elektronisk evaluering om oplevelsen af at være elev i psykiatrien, og herved kan vi udvikle vores praktiksteder. Linket til den elektroniske evaluering får du af din vejleder i en af de sidste uger af din praktik.
 

Aften- og weekendvagter

Som elev i Psykiatrien Region Sjælland skal du forvente at have både aften og weekendvagter indenfor rammerne i FOA´s overenskomst.
 

Udvidet straffeattest og børneattest

Alle social og sundhedsassistentelever skal give samtykke/tilladelse til at Grunduddannelser Psykiatrien, Region Sjælland indhenter en udvidet straffeattest. Her kan du se hvordan det foregår og hvad det er du skal gøre.

Fordeling af praktikpladser i Psykiatrien

Selve fordelingen af praktikpladser foregår på SOSU-skolen. Hvis du er i tvivl, så kontakt vejleder /kontaktlærer på din skole.

Praktikstedsbeskrivelser

Nedenfor kan du finde psykiatriens praktikstedbeskrivelser. Hvis du har problemer med at åbne dokumenter, så klik med musens højre knap, så fremkommer en grå ramme, hvor du skal klikke på 'Åbn'.

Flere beskrivelser trænger til at blive justeret, idet mange afsnit er flyttet til det nye psykiatrihospital i Slagelse. Det drejer sig om afsnit som starte med 'SL'. Disse afsnits rigtige adresser kan du finde på følgende link.

  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
04.02.14
Opdateret
18.11.21
Link til denne side:
 

 Kontakt

 
Grunduddannelser Psykiatrien
Psykiatriledelsens stab
Fælledvej 6
Bygning 3, 3. sal
4200 Slagelse
Tlf. 20 51 82 76
Tlf. 29 43 85 93
Tlf. 93 57 66 78

Min Sundhedsplatform

MinSundhedsplatform.dk

Se din journal og dine prøvesvar på www.MinSundhedsplatform.dk