Søg
 

Social-og sundhedsassistentelever

Her kan du finde information, hvis du skal i praktik i Psykiatrien Region Sjælland, blandt andet  praktikstedsbeskrivelser nederst på siden.Kliniske uddannelseskonsulenter
 
Anette Due Hartmann
Tlf. 2051 8276
adh@regionsjaelland.dk
 
Dorte Ørum
Tlf. 2943 8593
dou@regionsjaelland.dk
 
 

Hvis du ønsker at påbegynde social- og sundhedsassistent uddannelsen

Hvis du ønsker at begynde på social- og sundhedsassistentuddannelsen, så skal du søge en elevplads i en af region Sjællands 17 kommuner.

 

Om at være elev i Psykiatrien Region Sjælland

I Psykiatrien Region Sjælland anvender vi 'Kompetencekort', som detaljeret beskriver, hvilken viden og færdigheder der skal arbejdes med i praktikperioden.

Hjælpeark:

 

Endvidere er der udarbejdet en retningslinje om, som beskriver bl.a. hvilke opgaver du som elev kan og ikke kan varetage.

Rammer for din praktikperiode

Alle elever besvarer en elektronisk evaluering om oplevelsen af at være elev i psykiatrien, og herved kan vi udvikle vores praktiksteder. Linket til den elektroniske evaluering får du af din vejleder i en af de sidste uger af din praktik.
 

Aften- og weekendvagter

Som elev i Psykiatrien Region Sjælland skal du forvente at have både aften og weekendvagter indenfor rammerne i FOA´s overenskomst.
 

Udvidet straffeattest og børneattest

Alle social og sundhedsassistentelever skal give samtykke/tilladelse til at Grunduddannelser Psykiatrien, Region Sjælland indhenter en udvidet straffeattest. Her kan du se hvordan det foregår og hvad det er du skal gøre.

Fordeling af praktikpladser i Psykiatrien

Selve fordelingen af praktikpladser foregår på SOSU-skolen. Hvis du er i tvivl, så kontakt vejleder /kontaktlærer på din skole.

Praktikstedsbeskrivelser

Nedenfor kan du finde psykiatriens praktikstedbeskrivelser. Hvis du har problemer med at åbne dokumenter, så klik med musens højre knap, så fremkommer en grå ramme, hvor du skal klikke på 'Åbn'.

Flere beskrivelser trænger til at blive justeret, idet mange afsnit er flyttet til det nye psykiatrihospital i Slagelse. Det drejer sig om afsnit som starte med 'SL'. Disse afsnits rigtige adresser kan du finde på følgende link.

  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
04.02.14
Opdateret
11.12.20
Link til denne side:
 

 Kontakt

 
Grunduddannelser Psykiatrien
Psykiatriledelsens stab
Fælledvej 6
Bygning 3, 3. sal
4200 Slagelse
Tlf. 20 51 82 76
Tlf. 29 43 85 93
Tlf. 93 57 66 78