Søg
 

Indkaldelse

Information om indkaldelsesforløbet.

​Du vil modtage et brev med tid til første samtale.

Oplysningsskema

Sammen med indkaldelsen vil du modtage et oplysningsskema. Spørgsmålene er tænkt som en hjælp til den indledende samtale mellem dig og din behandler. Det vil være en fordel, hvis du har udfyldt skemaet inden første samtale. Du kan evt. få hjælp af en ven eller pårørende. Skemaet medbringes til første besøg.  

Rettigheder og muligheder

Sammen med indkaldelsen vil du modtage information om din ret til at vælge offentligt behandlingssted, og om hvornår du evt. opnår ret til at vælge et privat behandlingssted uden at skulle betale selv.

Se mere om dine rettigheder og muligheder som patient i Psykiatrien

Ændring af aftale

Ønske om anden tid

Det er vigtigt, at du møder til første samtale, da vi har sat tid af til dig. Hvis du er forhindret i at møde, skal du ringe til behandlingsstedet - gerne dagen før inden kl. 13.00, da tiden så kan bruges til en anden.

Hvis du ikke har mulighed for at møde på det tidspunkt der står i indkaldelsesbrevet, så skal du kontakte behandlingsstedet du er henvist til hurtigst muligt.

Ønske om andet sted

Hvis du har ønske om behandling ved en bestemt behandlingssted, så bør du sige det til din læge, så det kan fremgå af henvisningen. Vi vil så vidt muligt efterkomme dit ønske.

Psykiatrisk Visitationsklinik vil finde plads til det behandlingssted, der ligger nærmest din bopæl (optageområde), hvor du kan blive behandlet indenfor 30 dage.  Det kan ske, at du visiteres til et behandlingssted, der ligger længere væk, hvis den nærmeste ikke kan overholde fristen på de 30 dage.

Såfremt du ønsker det nærmeste behandlingssted på trods af ventetiden, skal du kontakte Psykiatrisk Visitationsklinik.  

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
11.05.12
Opdateret
23.11.22
Link til denne side:
Andre sider under For patienter
 

 Kontakt

 
Psykiatrien Region Sjælland
Psykiatrisk Visitationsklinik
Fælledvej 6
Bygning 3, 4. sal
4200 Slagelse
Tlf. 58 53 61 00
Telefontid:

Mandag - fredag kl. 8.00-15.00

Min Sundhedsplatform

MinSundhedsplatform.dk

Se din journal og dine prøvesvar på www.MinSundhedsplatform.dk