Søg
 

Niels Buus

Adjungeret professor

 

​Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Syddansk Universitet har pr. 1. januar 2017 udnævnt Niels Buus til adjungeret professor i Mental Health Nursing for en 4-årig periode, forlænget med 5 år til og med 31.12.2025.

Niels Buus er sygeplejerske og professor i Mental Health Nursing ved University of Sydney. Buus forsker blandt andet i den finske Åben Dialog tilgang og i selvmordsforebyggelse med et særligt fokus på brugerinddragelse i klinisk beslutningstagen og forskning.

Buus’ tiltrædelse er del af Psykiatrien Region Sjællands vision for psykiatrisk praksis og en medfølgende forskningsstrategisk satsning. Satsningen har som målsætning, at forskningen skal være anvendelsesorienteret og involvere klinisk personale, patienter og pårørende, samt at der skal ske en styrkelse og kompetenceløft af forskning udført af personale med mellemlange videregående uddannelser. Buus vil deltage i aktiviteter relateret til Psykiatrisk Forskningsenhed og Kompetencecenter for Relationer og Deeskalering, herunder deltage i vejledning af igangværende forskningsprojekter.

Se præsentation fra tiltrædelsesforelæsningen

Oprettet
11.05.17
Opdateret
14.12.20
 

 Kontakt

 
Psykiatrien Region Sjælland
​Psykiatrisk Forskningsenhed
Fælledvej 6
Bygning 3, 4. sal
4200 Slagelse
Tlf. 58 53 60 70