Søg
 

Vi vil gerne høre din mening! Landsdækkende undersøgelse af patientoplevelser (LUP)

Er du patient i psykiatrien (eller forælder til en patient i børne- og ungdomspsykiatrien), og besøger du psykiatrien i perioden fra september til midt i november 2019?

Så får du udleveret et spørgeskema af personalet om din kontakt med den afsnittet/ambulatoriet, hvis afsnittet/ambulatoriet på tidspunktet for dit besøg er i gang med at udlevere spørgeskemaer.
Vi håber, at du vil besvare spørgeskemaet.

Lad dine erfaringer komme andre til gode

Dine oplevelser i forbindelse med din kontakt til psykiatrien er værdifulde for os - og det kan komme andre patienter og pårørende til gavn, at du fortæller os om dem. Derfor håber vi, du vil hjælpe os ved at besvare det spørgeskema, du får udleveret.

 
 
Som patient og pårørende i psykiatrien har du en unik viden om, hvordan det er at være patient eller pårørende. Du ved fx, hvad der er vigtigt for dig som patient eller pårørende, og du kan besvare spørgsmål om, hvad du synes, der fungerer godt, og hvad du ønsker, der kunne laves om.
 
 
Dine erfaringer hjælper os med at forbedre kvaliteten på vores sygehus, og måden vi kommunikerer på. Derfor har vi brug for så mange input og ærlige meninger som muligt.

Tiden, du bruger på at besvare spørgeskemaet, har stor værdi for kommende patienter og pårørende.
På forhånd tak.
 
Det er de fem regioner i Danmark, der står bag undersøgelsen. Læs mere om den Landsdækkende Undersøgelse af Patientoplevelser i psykiatrien (LUP Psykiatri) på www.psykiatriundersogelser.dk
Oprettet
13.02.18
Opdateret
26.08.19
Link til denne side:
 

 Kontakt

 
Psykiatrien Region Sjælland
Psykiatriledelsens stab
Fælledvej 6
Bygning 3, 3. sal
4200 Slagelse
Tlf. 58 53 60 60