Søg
 

Vi vil gerne høre din mening! Landsdækkende undersøgelse af patientoplevelser (LUP)

Er du patient i Psykiatrien (eller forældre til en patient i Børne- og Ungdomspsykiatrien), og besøger du Psykiatrien i perioden fra september til midt i november 2020?

Så kan du få udleveret et spørgeskema af personalet om din kontakt med afsnittet/ambulatoriet, hvis afsnittet/ambulatoriet er i gang med at udlevere spørgeskemaer, når du er der.

For Psykiatrien Vest og Psykiatrien Øst er det anderledes i år. Her vil tilfældigt udvalgte patienter som et forsøg i stedet modtage et spørgeskema digitalt. Dette vil blive sendt via din e-Boks. Det vil dog først ske når de digitale spørgeskemaer er klar senere på året eller i begyndelsen af 2021.

Lad dine erfaringer komme andre til gode

Dine oplevelser i forbindelse med din kontakt til Psykiatrien er værdifulde for os - og det kan komme andre patienter og pårørende til gavn, at du fortæller os om dem. Derfor håber vi, du vil hjælpe os ved at besvare det spørgeskema, du får udleveret.

 
 
Som patient og pårørende i Psykiatrien har du en unik viden om, hvordan det er at være patient eller pårørende. Du ved fx, hvad der er vigtigt for dig som patient eller pårørende, og du kan besvare spørgsmål om, hvad du synes, der fungerer godt, og hvad du ønsker, der kunne laves om.
 
 
 
Dine erfaringer hjælper os med at forbedre kvaliteten på vores sygehus, og måden vi kommunikerer på. Derfor har vi brug for så mange input og ærlige meninger som muligt.

Tiden, du bruger på at besvare spørgeskemaet, har stor værdi for kommende patienter og pårørende.
På forhånd tak.
 
Det er de fem regioner i Danmark, der står bag undersøgelsen. Læs mere om den Landsdækkende Undersøgelse af Patientoplevelser i psykiatrien (LUP Psykiatri) på www.psykiatriundersogelser.dk
Oprettet
13.02.18
Opdateret
27.08.20
Link til denne side:
 

 Kontakt

 
Psykiatrien Region Sjælland
Psykiatriledelsens stab
Fælledvej 6
Bygning 3, 3. sal
4200 Slagelse
Tlf. 58 53 60 60