Søg
 

Formål og baggrund

Formålet med projektet er at personer med psykiske lidelser støttes til at arbejde på det ordinære arbejdsmarked eller til at starte på en uddannelse.

​Projektet er finansieret af den A.P. Møllerske Støttefond med i alt 4.474.000 kr.

Målgruppen for projektet er som udgangspunkt alle ledige borgere i alderen 18-60 år, som er i et behandlingsforløb i Psykiatrien Region Sjælland og som gerne vil i job eller uddannelse.

Deltagerne får hjælp til at undersøge jobmuligheder samtidig med at den psykiatriske behandling pågår. Og indsatsen baserer sig på et tæt samarbejde mellem IPS-konsulenten og de psykiatriske behandlere.

IPS-konsulenten mødes ugentligt med behandlerne i Psykiatrien og møderne med borgerne foregår ligeledes i Psykiatrien. Det sker både for at sikre behandlernes støtte og opbakning til deltagernes jobforløb, og for at IPS-konsulenten kan få kendskab til de kliniske faktorer, der kan være relevante i forhold til job og arbejdstid mm.

Jobsøgningen tager altid udgangspunkt i deltagerens egne jobpræferencer, hvilket øger motivationen og giver større ejerskab og tilfredshed og længere jobforløb.

 

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
05.11.20
Opdateret
01.06.22
Link til denne side:
 

 Kontakt

 
​IPS Projektet
Projektleder
Johannes Patursson
Slagelse kommune
johaj@slagelse.dk

Projektkoordinator
Emilie Skytte Skov
Slagelse kommune
emsko@slagelse.dk

Specialkonsulent
Svend Christensen
Psykiatrien Region Sjælland
sch@regionsjaelland.dk

Min Sundhedsplatform

MinSundhedsplatform.dk

Se din journal og dine prøvesvar på www.MinSundhedsplatform.dk