Søg
 

Indsatsen i Bakkehuset

Bakkehuset vil tilbyde familierne hjælp til at finde vej i de offentlige systemer, og bistå dem i at få støtte fra rette instans i forhold til deres behov.

​I Bakkehuset vil medarbejdere undersøge, hvorfor familierne søger hjælp i psykiatrisk akutmodtagelse netop på dette tidspunkt.

Bakkehuset vil tilbyde familierne hjælp til at finde vej i de offentlige systemer, og bistå dem i at få støtte fra rette instans i forhold til deres behov.

Medarbejdere i Bakkehuset undersøger, om kommunen eller børne- og ungdomspsykiatrien allerede er i gang med en indsats. Hvis det er tilfældet, så vil medarbejdere i Bakkehuset forsøge at skabe sammenhæng til det, der allerede er i gang. Det kan være, at det er nødvendigt at tage kontakt til barnets/den unges skole, uddannelsessted eller egen læge.

Måske skal barnet/den unge hjælpes i en børne- og ungdomspsykiatrisk klinik, eller måske skal der planlægges en indlæggelse eller et forløb hos egen læge. Bakkehuset tilbyder hjælp til at afklare dette. Mens familien venter på rette tilbud, kan der i nogle tilfælde være behov for, at Bakkehusets medarbejdere hjælper ved enten at tilbyde samtaler i Bakkehuset eller andre steder, at deltage ved møder, eller ved at have kontakt med familierne telefonisk. 

Medarbejdere i Bakkehuset vil række ud til allerede involverede parter og undersøge, hvorledes aktuelle forløb kan bistås eller støttes for en periode, hvis der er behov for dette.

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
03.01.19
Opdateret
02.12.20
Link til denne side:
Andre sider under Bakkehuset - den tværsektorielle enhed
 

 Kontakt

 
Bakkehuset - den tværsektorielle enhed
Afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri
Toftebakken 1A
4000 Roskilde
Tlf. 58 53 81 50
Postadresse:

Smedegade 16

4000 Roskilde


Åbningstider:
Hverdage kl. 8.00 -22.00
Weekend kl. 10.00-22.00
Helligdage lukket

Min Sundhedsplatform

MinSundhedsplatform.dk

Se din journal og dine prøvesvar på www.MinSundhedsplatform.dk