Søg
 

Børne- og Ungdomspsykiatrien tegner til Sundhedsministerens julekort

Børne- og Ungdomspsykiatrien i Næstved havde i mandags besøg af Sundhedsminister, Magnus Heunicke.

​Heunicke havde opfordret patienter i Børne- og Ungdomspsykiatrien i Næstved til at indsende tegninger i en julekonkurrence, hvor de skulle give deres individuelle bud på et motiv til Sundhedsministerens julekort 2019.

Mange tegninger er blevet sendt ind til Sundhedsministeriet, som nu udvælger den ene tegning, der får æren af at pryde julekortet i år.

 
Kida på 9 år (tv.) og Astrid på 13 år (th.) fra Børne- og Ungdoms-psykiatrien i Næstved. De har begge tegnet deres bud på et motiv til Magnus Heunickes julekort i år. De fik en kort snak med Sundhedsministeren, da han besøgte Børne- og Ungdomspsykiatrien i Næstved den 3. december, og modtog den lækre gave, som Sundhedsministeren havde med til børn og unge, som kommer i ambulatoriet i Næstved.

To af de indsendte tegninger står Kida på 9 år og Astrid på 13 år bag. De er begge fra Børne- og Ungdomspsykiatrien i Næstved, og Heunicke fik lejlighed til at møde pigerne til en kort snak under sit besøg. Ved samme lejlighed blev han vist rundt i Børne- og Ungdomspsykiatrien i Næstved og hørte lidt om den ambulante funktion.

Som tak for de mange tegninger, Sundhedsministeriet har modtaget, havde Heunicke, under sit besøg i Næstved, medbragt en gave til alle børn og unge i Børne- og Ungdomspsykiatrien i Næstved. De kan nu nyde to store æsker med diverse lækkerier i.

Som Heunicke selv sagde, var det næsten lidt ironisk, at netop han, som Sundhedsminister, kom med sådan en gave, hvor det nok ikke var alt indholdet, der var ligefremt sundt. Men gaven faldt bestemt i god jord hos modtagerne, som nu har lidt godt at hygge sig med i julemåneden.

Skrevet af kommunikationskonsulent Victorine de Silva, Psykiatriledelsens stab.

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
05.12.19
Opdateret
05.12.19
Link til denne side:
Andre sider under Artikler
 

 Kontakt

 
Psykiatrien Region Sjælland
Psykiatriledelsens stab
Fælledvej 6
Bygning 3, 3. sal
4200 Slagelse
Tlf. 58 53 60 00

Min Sundhedsplatform

MinSundhedsplatform.dk

Se din journal og dine prøvesvar på www.MinSundhedsplatform.dk