Søg
 

Job og karriere i Psykiatrien

I Psykiatrien har vi brug for dygtige og engagerede medarbejdere – både nyuddannede og mere erfarne.
Patienterne er i centrum. Vi arbejder med hele mennesket, både det psykiske, fysiske og sociale. Vi kombinerer høj faglighed med evnen til at kommunikere og danne relationer med vores patienter og deres nære. Det kræver respekt, omsorg og stor ansvarlighed. Du kan forvente at blive fagligt udfordret - kort sagt, der er rige muligheder for personlig og faglig udvikling. 

 

Rekrutteringsportal

Vil du vide mere om vores psykiatri som arbejdsplads? Så kig på vores rekrutteringsportal og få indsigt i arbejdet i psykiatrien og dine karrieremuligheder. Måske er du vores kommende kollega?

 
 

Onboarding for nye medarbejdere

Alle nyansatte bliver en del af vores onboardingprogram i Psykiatrien Region Sjælland. Formålet med onboardingprogrammet er at sikre at vores nye medarbejder bliver klædt godt på til at varetage kerneopgaven, både trygt og kompetent. Første del af onboardingprogrammet er en introduktion til Psykiatrien Region Sjælland. Formålet med introduktionen er, at alle nyansatte skal føle sig velkomne og få et kendskab til organisationen allerede fra første dag.


Uddannelsesmuligheder

I Psykiatrien er der rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt, uanset hvilken faggruppe du repræsenterer.


Vikarkorpset

I Region Sjælland har vi et internt vikarbureau. Vikarkorpset er bl.a. etableret for at sikre god patientsikkerhed ved øget stabilitet og dermed kvalitet i plejen.


 

Link til denne side:
 

 Kontakt

 
Psykiatrien Region Sjælland
Psykiatriledelsens stab
Fælledvej 6
Bygning 3, 3. sal
4200 Slagelse
Tlf. 58 53 60 00
 

 Ledige stillinger

 

Min Sundhedsplatform

MinSundhedsplatform.dk

Se din journal og dine prøvesvar på www.MinSundhedsplatform.dk