Søg
 

Job og karriere i Psykiatrien

I Psykiatrien har vi brug for dygtige og engagerede medarbejdere – både nyuddannede og mere erfarne.
Patienter og medarbejdere er i centrum. Det gør, at vi prioriterer faglighed og professionalisme højt. Du kan derfor forvente at blive fagligt udfordret - kort sagt, der er rige muligheder for personlig og faglig udvikling.Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager den psykiatriske forsknings-, uddannelses- og akutforpligtelse i Region Sjælland. Vi udvikler og formidler løbende en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere. Med ibrugtagning af det nye Psykiatrisygehus Slagelse i 2015 har Psykiatrien samlet sengeafsnit og specialiserede funktioner tre steder: Slagelse, Roskilde og Vordingborg. De ambulante enheder er placeret i de større byer i regionen. Se ledige stillinger i Psykiatrien

 
 

For nye medarbejdere

Alle nyansatte får en introduktion til Psykiatrien Region Sjælland. Formålet med introduktionen er at alle nyansatte skal føle sig velkomne og få et kendskab til organisationen allerede fra første dag.


Uddannelsesmuligheder

I Psykiatrien er der rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt, uanset hvilken faggruppe du repræsenterer.


Vikarkorpset

I 2019 besluttede Region Sjælland at oprette et internt vikarbureau. Vikarkorpset er bl.a. etableret for at sikre god patientsikkerhed ved øget stabilitet og dermed kvalitet i plejen.


 

Link til denne side:
 

 Kontakt

 
Psykiatrien Region Sjælland
Psykiatriledelsens stab
Fælledvej 6
Bygning 3, 3. sal
4200 Slagelse
Tlf. 58 53 60 00