Søg
 

Velkommen til Sexologisk Regionsklinik - Roskilde

Sexologisk Regionsklinik behandler komplicerede sexologiske lidelser - hvor målgruppen er patienter, der har været forsøgt behandlet i almen praksis eller på andre sygehusafdelinger i Regionen. Klinikken behandler par og enlige af begge køn fra de er fyldt 18 år, der er henvist fra egen læge eller sygehus.

Klinikken samarbejder med andre sygehusafdelinger og institutioner med relevans for sexologien. Mange legemlige sygdomme kan medføre, at der opstår problemer i seksuallivet, både for patienten og dennes partner.

 
 

​Behandlingstilbud

Klinikken tilbyder både individuel- og parbehandling. Behandlingen varetages af speciallæger i Almen Medicin, Gynækologi og Urologi med specialviden og uddannelse indenfor sexologi.
Seksuelle problemer kan være opstået som følge af somatisk eller psykisk sygdom eller som følge af behandlingen af disse. Det kan være problemer opstået i forbindelse med kronisk sygdom såsom hjertesygdom, kræft, en neurologisk sygdom, diabetes eller som følge af handicap. Psykisk sygdom som f.eks. depression kan være forbundet med seksuelle problemer.

Åbningstid

 
Klinikken er deltidsbemandet - og modtager patienter fortrinsvis tirsdag og onsdag. 
 
Sekretariatet er åbent for telefonisk henvendelse tirsdag og onsdag kl. 08.00-15.00 - Tlf.: 58 53 76 89

Henvisning

 
Der kræves henvisning for kontakt til Sexologisk Regionsklinik.

Links og materialer

 

 
 
Link til denne side:
 

 Kontakt

 
Psykiatrien Region Sjælland
Sexologisk Regionsklinik - Roskilde​​
Havnevej 1, 2. sal th.
4000 Roskilde
Tlf. 58 53 76 89
Telefontid:
Tirsdag og onsdag kl. 8.00-15.00
 

 Patientinformation