Søg
 

Behandlingen

Information om behandlingen i Regionsfunktion for PTSD.

I første fase af behandlingen gennemgår vi sammen med patienten tidligere diagnostik og behandling. Der tages også stilling til, om der er behov for flere undersøgelser. I samarbejde med patienten udarbejdes en behandlingsplan, der tager udgangspunkt i patientens tilstand og ønsker for behandling. Behandlingsplanen revurderes efter behov.

Indholdet af behandlingen består af stabiliserende traumebehandling med fokus på psykoedukation, færdighedstræning og herefter eventuelt traumebearbejdning. 
Medikamentel behandling målrettet traumerelaterede symptomer tilbydes efter behov. 

Behandlingen foregår individuelt og varetages af specialpsykolog, psykologer, afdelingslæge og psykomotorisk terapeut. Ved særlig behov tillægges socialrådgiverbistand.

Afslutning af behandlingsforløbet

Ved afslutningen af behandlingsforløbet vurderes patientens videre behandlingsbehov, evt. behov for støtte for at forhindre tilbagefald. Vi sørger for at etablere samarbejde med de rette instanser i samarbejde med patienten. Der udarbejdes et afslutningsnotat, som sendes til henviser/egen læge, med mindre patienten modsætter sig dette.

 

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
28.08.18
Opdateret
28.03.22
Link til denne side:
 

 Kontakt

 
Psykiatrien Slagelse
Regionsfunktion for PTSD - Slagelse
Fælledvej 6
Bygning 2, 1. sal
4200 Slagelse
Tlf. 58 53 67 11
Telefontid:
Mandag - fredag kl. 8.00-15.00