Søg
 

Behandling

Information om selve behandlingen.

​I Psykiatrisk Klinik bruger vi samtaler og undersøgelser til at finde frem til, hvad du fejler. Sammen med dig laver vi en behandlingsplan, som du får udleveret. Planen tager udgangspunkt i dit behov for behandling. De fleste bliver tilbudt både en-til-en samtaler og behandling i grupper. Dit forløb kan også indeholde undervisning om din sygdom (psykoedukation) samt medicinsk behandling.

Du kan også blive tilbudt et struktureret Ugeprogram, hvor du møder i klinikken flere gange om ugen.

Behandlingen er struktureret og fokuserer på konkrete situationer, der er svære for dig. En del af behandlingen kan være at planlægge aktivering, tilbud om støtte og hjælp. Sammen med din behandler kan du også udarbejde små hjemmeopgaver, som du løser mellem dine besøg.

Personale

I psykiatrisk klinik er der tilknyttet forskellige medarbejdere. Personalet er tværfagligt sammensat og består blandt andet af sygeplejersker, social- og sundhedsassistent, speciallæger, psykologer samt sekretærer.

Alle behandlere kan holde første samtaler og pårørendesamtaler. De kan også deltage i samtaler med kommunale sagsbehandlere, jobkonsulenter og andre, hvis det er nødvendigt.

Du vil også kunne møde elever og studerende hos os, da vi deltager i uddannelse af blandt andet sygeplejestuderende og social- og sundhedsassistent elever.

Afslutning af behandlingsforløbet

Afslutning af din behandling bliver planlagt i samarbejde med dig. I den fase vil der ofte være noget, der skal koordineres sammen med dine pårørende og for eksempel den kommunale socialpsykiatri, din læge, en praktiserende psykiater, eller andre.

Nogle forløb afsluttes efter udredningen.

Til sidst i dit forløb vil der gå længere og længere tid mellem dine tider.

Behandlingsforløbet kan også afsluttes på af dig.

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
29.11.11
Opdateret
14.12.20
Link til denne side:
 

 Kontakt

 
Psykiatrien Øst
Psykiatrisk Klinik - Roskilde​​
Havnevej 5
4000 Roskilde
Tlf. 58 53 76 60
Telefontid:
Mandag - fredag kl. 8.00-15.00