Søg
 

Behandling

Information om selve behandlingen.

I Psykiatrisk Klinik afholder vi samtaler og udredende undersøgelser til at finde frem til, hvad du fejler. Sammen med dig laver vi en behandlingsplan, som du får udleveret. Planen tager udgangspunkt i dit behov for behandling. De fleste bliver tilbudt behandling i grupper. Dit forløb indeholder undervisning om din sygdom (psykoedukation) samt medicinsk behandling samt terapi. Behandlingen tager normalt fra 4-6 måneder op til 2 år.

Behandlingen er struktureret og fokuserer på konkrete situationer, der er svære for dig. En del af behandlingen kan være at planlægge aktivering, tilbud om støtte og hjælp. Sammen med din behandler udarbejdes små hjemmeopgaver, som du løser mellem dine besøg. Du skal selvfølgelig være motiveret for at forandre uhensigtsmæssig adfærd.

Personale

I psykiatrisk klinik er personalet tværfagligt sammensat og består blandt andet af sygeplejersker, speciallæger, psykologer samt sekretærer.

Alle behandlere kan holde førstesamtaler og pårørendesamtaler. De kan også deltage i samtaler med kommunale sagsbehandlere, jobkonsulenter og andre, hvis det er nødvendigt. Disse møder kan kun afholdes i klinikken.

Du vil også kunne møde studerende hos os, da vi deltager i uddannelse af psykologstuderende.

Afslutning af behandlingsforløbet

Afslutning af din behandling bliver planlagt i samarbejde med dig. I den fase vil der ofte være noget, der skal koordineres sammen med dine pårørende og for eksempel den kommunale socialpsykiatri, din læge, en praktiserende psykiater, eller andre.

Nogle forløb afsluttes efter udredningen, hvor du videre henvises til egen læge eller privatpraktiserende psykiater eller psykolog.
Til sidst i dit forløb vil der gå længere og længere tid mellem dine tider.

Behandlingsforløbet kan også afsluttes af dig, da du er her frivilligt. 

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
28.11.11
Opdateret
25.11.19
Link til denne side:
 

 Kontakt

 
Psykiatrien Vest
Psykiatrisk Klinik - Holbæk​​
Rosenvænget 15 B
4300 Holbæk
Tlf. 58 53 68 80
Postadresse:

Smedelundsgade 60

4300 Holbæk


Telefontid:
Mandag - fredag kl. 8.00-15.00