Søg
 

Behandling

Information om selve behandlingen.

I Kompetencecenter for Shared Care bruger vi samtaler, hvor vi fokuserer på at lære nye tankemønstre. En del af behandlingen er også undervisning i din sygdom, psykoedukation og eventuelt medicin.

Psykiatrisygeplejersken, der er tilknyttet din praktiserende læge står sammen med din egen læge for behandlingen. Relationen og samarbejdet mellem dig og sygeplejersken er vigtig for en vellykket behandling.

Til din første samtale planlægger vi dit behandlingsforløb. Sammen med dig og gerne din familie udarbejder vi i fællesskab en plan for behandlingen, som du får udleveret.

Behandlingen foregår som udgangspunkt i lokaler stillet til rådighed af regionspsykiatrien i Greve, Slagelse eller Vordingborg.

Dit behandlingsforløb bliver registreres i lægens journal. Der bliver ikke oprettet en journal i Psykiatrien.

Personale

Kompetencecenter for Shared Care består af to psykiatrisygeplejersker og en speciallæge i psykiatri.

Speciallægen tilbyder de praktiserende læger faglig sparring og supervision. Sygeplejerskerne hjælper din praktiserende læge med at finde ud af, hvad du fejler. De står også for enkelte samtaleforløb.

Afslutning af behandlingsforløbet

Psykiatrisygeplejerskerne afslutter din behandling, når du ikke længere har symptomer. Psykiatrisygeplejersken kan også henvise dig til privatpraktiserende psykiater/psykolog eller relevant psykiatrisk behandling. Typisk består et forløb af 10 samtaler.

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
28.02.13
Opdateret
02.02.21
Link til denne side:
 

 Kontakt

 
Psykiatrien Øst
​Kompetencecenter for Shared Care - Greve
Rådhusholmen 5,1.
2670 Greve
Tlf. 58 53 74 10
Telefontid:
Mandag - fredag kl. 8.00-15.00