Søg
 

Behandling

Information om selve behandlingen.

​I Klinik for Selvmordsforebyggelse tilbyder vi 8 terapeutiske samtaler med fokus på selvmordstanker og selvmordsforebyggelse eller håndtering af dine reaktioner på din pårørendes krise, behandling eller død som følge af selvmord.

Vi har også fokus på undervisning i at håndtere selvmordstanker, reaktioner på pårørendes selvmord eller krise. Der hedder psykoedukation.

Vi tilbyder et fokuseret samtaleforløb ved psykolog/psykiater over kort tid. Du taler med samme behandler hver gang, og det er muligt at inddrage dine pårørende i forløbet.

I særlige tilfælde kan vi arrangere samtale med en socialrådgiver.

Vi planlægger sammen med dig afslutningen af dit forløb ud fra en vurdering af, om du er færdigbehandlet eller bør viderebehandles i andet regi. Behandlingen kan også afsluttes af dig.

Hvis der er behov for opfølgning eller efterfølgende behandling, kan vi henvise dig til det relevante behandlingstilbud i Region Sjællands psykiatri.

Personale

Der er tilknyttet forskellige medarbejdere til Klinik for Selvmordsforebyggelse. Personalet består blandt andet af speciallæge, sygeplejersker, psykologer, socialrådgiver og lægesekretærer.

Du vil også kunne møde elever og studerende hos os, da vi er med til at uddanne blandt andet sygeplejestuderende og social- og sundhedsassistent elever.

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
12.09.13
Opdateret
13.12.21
Link til denne side:
 

 Kontakt

 
Psykiatrien Slagelse
Klinik for Selvmordsforebyggelse​​​
Fælledvej 6
Bygning 2, 1. sal
4200 Slagelse
Tlf. 58 53 73 73 / 58 53 74 10
Telefontid:
Mandag - fredag kl. 8.00-15.00