Søg
 

Indretning og faciliteter

Information om afsnittets indretning og faciliteter.

​I afsnittet har vi 14 sengepladser. Alle patienter har enkeltværelser med eget bad og toilet. Der er tv på alle værelser.

Afsnit SL2 er et intensivt afsnit, hvilket betyder at vi tilbyder intensiv behandling og pleje til patienter med svære psykiatriske lidelser. Patienter der er indlagt i afsnittet, kan være plaget af uro og forvirringstilstand og/eller være indlagt mod deres vilje. For at beskytte og hjælpe den enkelte patient tilrettelægger vi pleje og behandling individuelt, ud fra en traumebevidst tilgang, med udgangspunkt i patientens ønsker og behov for indlæggelsen. Herigennem nedsætter vi risikoen for, at patienter skader sig selv eller andre, og vi mindsker risikoen for, at vi bliver nødt til at bruge tvang i behandlingen.

Vi tilbyder psykoedukation under din indlæggelse, dette kan være individuelt eller i gruppe.

Afsnittet er lyst, med flere fællesrum, hvor der er mulighed for at se TV eller høre radio, samles om et spil eller sidde og læse en bog eller et blad. Vi har et stort krea rum, hvor der er rig mulighed for at udfolde sig kreativt, eller blot være tilskuer til de kreative processer der kan forekomme i rummet.  Desuden er der en fælles spiseplads, hvor vi som udgangspunkt spiser måltiderne sammen. De faste måltider bliver bragt færdigtilberedte til afsnittet. Der er altid mulighed for at spise for sig selv, på stuen, såfremt det ønskes. Der er kaffe- og the automat på afsnittet, som du som patient frit kan benytte dig af.

I forbindelse med afsnittet er der adgang til et sanserum (som er under opbygning). Her er der mulighed for, at patienter, der er præget af uro og spændinger, kan slappe af og opleve en højere grad af ro.

I umiddelbar nærhed af afsnittet har vi adgang til et stort aktivitetsrum, hvor vi for eksempel kan dyrke holdsport. Der ligger også et motionsrum med fitnessredskaber i bygningen, som vi bruger. Der forefindes træningskøkken, hvor der er mulighed for at lave små retter, bage kage osv. sammen med personalet. Der forefindes vaskerum, hvor du har mulighed for at vaske og tørre tøj under din indlæggelse. Desuden bruger vi den store have til udendørsaktiviteter. Rundt om sygehuset er der anlagt en park, hvor der er mulighed for at gå en tur enten med ledsager eller alene. For at anvende faciliteterne udenfor afsnittet, kræver det at du har udgang til dette. Dette vurderes af en læge.

Vi har også en lukket gårdhave i direkte forbindelse med afsnittet hvor det er muligt at ryge.

Yderdøren til SL2 er låst, og besøgende skal derfor ringe på dørklokken, så vil personalet komme og åbne.​

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
23.11.11
Opdateret
16.09.22
Link til denne side:
Andre sider under Indlæggelsesforløb
 

 Kontakt

 
Psykiatrien Slagelse
Voksenpsykiatrisk afsnit SL2
Fælledvej 6
4200 Slagelse
Tlf. 58 53 65 60