Søg
 

Praktiske informationer

Nyttige informationer i forhold til tilbuddet. Hvad skal du medbringe, besøgstid, rygning, husdyr m.v.

​Hvad skal patienten medbringe?

Når du indlægges skal du medbringe dine daglige toiletsager, skiftetøj, motionstøj og godt fodtøj. Du bedes medbringe medicin vi måske ikke har tilgængeligt i afsnittet ( eks. somatisk medicin/doseringsæsker, dosisdispenseringer fra apoteket, hele æsker med medicin m.v.)

Besøgstider

Dine pårørende er meget velkomne på afsnittet. Besøg aftales med din kontaktperson.

Rygning

I Psykiatrien er rygning for patienter, pårørende og gæster kun tilladt udendørs på særligt anviste steder. For indlagte patienter tilbydes rygeafvænning som en del af behandlingstilbuddet. Kontakt afsnittets personale for yderligere information.

Andre relevante praktiske informationer

Psykiatriens patienter har selv ansvaret for at tage vare på deres ejendele og værdigenstande under indlæggelsen. Tab erstattes ikke, hvorfor vi anbefaler, at du så vidt muligt undlader at medbringe store kontantbeløb og smykker, når du er indlagt.

Efter aftale med afsnittets personale kan du dog få deponeret værdigenstande under indlæggelsen. Kontakt afsnittets personale for nærmere information. 

Dyr, husdyr

Det er ikke tilladt at medbringe husdyr på sengeafsnit og ambulante enheder i Psykiatrien Region Sjælland. Hvis der er tale om en blind person med førerhund, gælder der dog særlige regler herfor. 
Spørg personalet om disse regler.

Fik du svar på dit spørgsmål?


Oprettet
01.10.13
Opdateret
11.06.19
Link til denne side:
 

 Kontakt

 
Psykiatrien Syd
Afsnit S3 - Vordingborg
Færgegaardsvej 15
4760 Vordingborg
Tlf.nr. og mail for Indgang 36 og Indgang 40 ses nedenfor.